JAVILA POLICIJI DA JE ZATEKLA PETOMESEČNU ĆERKU MRTVU: Kako se klupko odmotalo, 1 detalj doneo JEZIV PREOKRET!
Džoslin Grejem, Foto: City of Canton Police Department

JEZIVO

JAVILA POLICIJI DA JE ZATEKLA PETOMESEČNU ĆERKU MRTVU: Kako se klupko odmotalo, 1 detalj doneo JEZIV PREOKRET!

Policiji je rekla da joj se čini da je ćerka udarila glavom o pod i preminula je na licu mesta dok je ona bila u drugoj prostoriji

Objavljeno:

Amerikanka Džoslin Grejem (23) iz Ilinoisa ubila je petomesečnu ćerku Emeri Lajons pokušavši da potom prikrije zločin.

Grejemova je 7. oktobra pozvala policiju plačući preko telefona, pa ih je na vratima sačekala u delirijumu, tvrdeći da je devojčica sama preminula.

Policiji je rekla da joj se čini da je ćerka udarila glavom o pod i preminula je na licu mesta dok je ona bila u drugoj prostoriji, prenosi 25Week.

Međutim, istražitelji su u njenom stanu, već na prvi pogled gledajući preminulu bebu primetili da se neke stvari ne poklapaju.

Grejemova je privedena na rutinsko ispitivanje u policiju i tamo je uspevala da se drži svoje priče o “spontanoj” smrti ćerke, međutim, sve joj je palo u vodu kada su policajci pregledali njen telefon.

U pretraživaču su naišli na veći broj njenih pokušaja da rečenicom “kako se otarasiti deteta” sazna šta može da uradi a da ne bude proglašena krivom.

Nakon što su joj saopštili saznanja do kojih su došli, Grejemova se branila ćutanjem sve dok policija nije došla do nekih njenih komšija i prijatelja.

Oni su im potvrdili da je majka od rođenja ćerke devojčicu gotovo mrzela i nije se libila da i na ulici priča kako joj je dete smetnja u životu.

Kada je i autopsija potvrdila da je beba pretrpela ozbiljne povrede po glavi od udaraca majke nekim predmetom, sve što je Džoslin Grejem do tada pričala palo je u vodu. Ona je sada u pritvoru čekajući na odluku suda koliko će godina morati da provede u zatvoru.

Bonus video:

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!
01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Obejtkiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media