TINEJDŽER UBIO SESTRU DOK JE SPAVAO? Devojčici zabio nož u vrat nekoliko puta, pordica u šoku
Policija, Foto: Print Screen Youtube

jezivo

TINEJDŽER UBIO SESTRU DOK JE SPAVAO? Devojčici zabio nož u vrat nekoliko puta, pordica u šoku

Bendžamin i Mehan su pohađali istu srednju školu, a komšije su se prisetile da su ih viđale kako zajedno hodaju do i od autobuske stanice

Objavljeno:

Sedamnaestogodišnji dečak iz Teksasa navodno je priznao da je ubio svoju sestru bliznakinju, ali je rekao da je spavao kada joj je više puta zabio nož u vrat.

Bendžamin Eliot je u četvrtak uhapšen zbog optužbe za brutalno ubistvo Megan Eliot, koje se dogodilo u porodičnoj kući u Кati u sredu rano ujutro.

Tokom sudskog ročišta u četvrtak ujutru, sudija je odredio Bendžaminovu kauciju na 100.000 dolara, ali on nije bio prisutan tokom postupka jer se nalazi u jedinici za mentalno zdravlje.

Tužilac je otkrio da je Benžamin priznao da je izbo Megan, ali je rekao poslanicima da veruje da je u to vreme spavao, a da je shvatio šta se dogodilo tek kada je nož izvukao iz vrata svoje bliznakinje.

- Okrivljeni je izjavio da je, kada je shvatio šta se desilo, upalio svetlo u spavaćoj sobi i pritisnuo jastukom ranu - rekao je tužilac, prenosi "Dejli mejl".

Bendžamin je tada pozvao hitnu pomoć, a operaterka mu je dala uputstvo da izvede prvu pomoć na svojoj sestri dok ne stignu bolničari. Dok je bio na pozivu sa dispečerom, tinejdžer je dozvao svoje roditelje, koji su se probudili i pojurili u Meganinu spavaću sobu i zatekli stravičan prizor. Prema tužiocima, u pozadini razgovora se mogu čuti roditelji kako vrište i plaču.

Na sudu u četvrtak, advokati su rekli da Bendžamin nije imao istoriju poremećaja sna i da nije konzumirao nikakve droge ili alkohol. Vlasti su rekle da će 17-godišnjem osumnjičenom biti suđeno za ubistvo kao odrasloj osobi.

Bendžamin i Mehan su pohađali istu srednju školu, a komšije su se prisetile da su ih viđale kako zajedno hodaju do i od autobuske stanice.

Jedan komšija je ispričao kako je nedavno video Bendžamina kako otvara kišobran kako bi zaštitio svoju sestru od kiše.

Megan je proglašena mrtvom na licu mesta od više uboda nožem u vrat.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.