ZAPALIO I RASKOMADAO BIVŠU ŽENU! Mislio da će mu zabraniti da viđa dete
Ubio ženu, Foto: Print Screen Youtube

jezivo

ZAPALIO I RASKOMADAO BIVŠU ŽENU! Mislio da će mu zabraniti da viđa dete

I otac i sin osuđeni su kasnije na doživotni zatvor zbog ubistva, sa po još 20 godina za ostale optužbe za zloupotrebu tela i falsifikovanje dokaza

Objavljeno:

Nikol Montalvo živela je idealno na početku braka sa Kristoferom Otero-Riverom (33), sa kojim je dobila sina. Ipak, vremenom je počela da trpi tortutu supruga, a 2018. se razvela od njega.

Godinu dana kasnije, misleći da će mu zabraniti da viđa dete, Kristofer se odlučio na najpodmukliji plan – zapalio je i raskomadao svoju bivšu ženu.

On se, neposredno pre nesreće, borio sa Nikol za starteljstvo nad osmogodišnjim sinom, a jednog dana Kristofer i njegova nova devojka navodno su namamili Nikol u zabačeno područje, gde su je pretukli, zbog čega je muškarac nekoliko meseci proveo u zatvoru.

Kada je izašao, nastavio je da se bori za starateljstvo nad sinom, a kobnog dana, 21. oktobra 2019. godine, Nikol je odvezla sina da vidi njenog bivšeg supruga.

Dogovor je bio da ga on odvede u školu, a da ga Nikol preuzme. Međutim, ona se nije pojavila u školi, a dete je preuzeo deda, odnosno Kristoferov otac Anhel Luis Rivera (66).

Nikol se od tada vodila kao nestala, a njen svekar je pokazao poruke koje mu je navodno ona poslala, gde se tvrdi da je pogrešila i da njih dvojica treba da brinu o detetu.

Policija je, međutim, ubrzo utvrdila da je poruke poslala lažna osoba, a da Nikolin telefon uopšte nije ni iznošen iz kuće njenog bivšeg supruga.

Četiri dana nakon nestanka, istražitelji su pronašli Nikoline delove tela zakopane u porodičnoj kući, kao i na drugom porodičnom imanju.

Utvrđeno je da je telo spaljeno, isečeno na komade i zakopano na dve različite lokacije.

Policija je ubeđena da su je ubili bivši suprug i njegov otac kako bi na taj način došli do starateljstva nad detetom.

– Dvojica muškaraca optuženi su za ubistvo drugog stepena, zlostavljanje tela i falsifikovanje dokaza. Obojica su se izjasnili da nisu krivi i angažovali su zasebne pravne timove, dok su druge krivili za Nikolinu smrt – navodi se u saopštenju tužilaštva.

Takođe se navodi da je kasapljenje tela bilo toliko ekstremno da lekar nije mogao da utvrdi na koji način je Nikol ubijena, već se tvrdi da je bila “raskomadana do nivoa koji ranije nikad nije video”, pa je kao uzrok smrti navedeno “ubistvo nasiljem neodređenim sredstvima”.

I otac i sin osuđeni su kasnije na doživotni zatvor zbog ubistva, sa po još 20 godina za ostale optužbe za zloupotrebu tela i falsifikovanje dokaza.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.