JEZIV PRIZOR NA GROBLJU: Video je da nešto viri, ZALEDIO SE U TRENU (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/JAM PRESS VID/@KAITLYNNERBEZNIK

jezivo

JEZIV PRIZOR NA GROBLJU: Video je da nešto viri, ZALEDIO SE U TRENU (VIDEO)

Kada sam to prvi put video, bio sam šokiran

Objavljeno:

Čovek iz Kalifornije bio je prestrašen nakon što je naleteo na 100 godina star grob sa ljudskom kosom koja je virila iz njega. Snimak njegovog jezivog otkrića na TikToku trenutno ima 1.5 miliona pregleda i 290.000 lajkova.

"Kada sam to prvi put video, bio sam šokiran - nisam bio baš siguran da je ono što vidim stvarno", rekao je Džoel Morison o zastrašujućem otkriću, na koje je naišao tokom posete Katoličkom groblju "Sveti Josip" u Sakramentu.

"Ali, pomnijim pregledom shvatio sam da je to definitivno ljudska kosa koja viri iz groba", dodao je začuđeni 37-godišnji domar.

Video zapis na TikToku iz prvog lica prikazuje navodno 100 godina star nadgrobni spomenik sa pramenom debelih lokni koje vire iz pukotine u kamenu poput nekakvog rekvizita za Noć veštica.

@kaitlynnerbeznik My brother found this disturbing bit of hair while on an adventure to a cemetery! #tumbleweave #cemetery #corpse #grave #gross #wtf #omg ♬ original sound - Kaitlynn Erbeznik

"Kosa te osobe izvire iz pukotine", uzvikuje uznemireni Morrison, pre nego što je počeo da psuje. Nakon početnog osećanja gađenja, domar je rekao da je "počeo loše da se oseća zbog preminulih članova porodice i da bude zabrinut zbog održavanja groblja, misleći da ih možda neko ne poštuje ili na neki način skrnavi“.

Rekao je da je video kako veverice i druge životinje uništavaju grobnice, a obraslo drveće takođe oštećuje spomenike. Morison ima svoju teoriju o tome šta se zapravo dogodilo.

"Ono što je izgledalo kao da se desilo je da je bilo veliko drvo, vrlo blizu groba, i da je korenje sa drveta uraslo u grob, lomeći betonsku barijeru i malter, verovatno gurajući posmrtne ostatke", rekao je on .

"Onda, kada se otvorio grob, veverice, glodari i sve druge životinje su mogli slobodno da uđu i izađu", dodao je on. "Izgleda da su možda pokušavali da se ugnezde u ljudsku kosu."

Nažalost, ovaj istraživač groblja nije imao priliku da dublje istraži misteriju. Objasnio je da je sledećeg dana, kada se vratio, otkrio da je kosa gurnuta nazad u rupu, za šta je rekao da bi moglo biti delo radnika koji održava parcele.

Morison planira da pogrebnoj službi obezbedi pramen kose kako bi se utvrdilo da li je zaista u pitanju bila ljudska kosa.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.