ŽENA OBUČENA U ČASNU SESTRU DOŠLA NA GROBLJE I OTKOPAVALA KOSTURE: A onda je uradila JOŠ JEZIVIJU STVAR (FOTO)
Groblje, Foto: HullLive

HORORČINA

ŽENA OBUČENA U ČASNU SESTRU DOŠLA NA GROBLJE I OTKOPAVALA KOSTURE: A onda je uradila JOŠ JEZIVIJU STVAR (FOTO)

Svedok koji je fotografisao prizore tvrdi da nije bio jedini koji je naišao na nesvakidašnju scenu na groblju, već su bili zatečeni i ostali vozači i pešaci koji su se tu našli

Objavljeno:

Zbunjeni prolaznici pored groblja nedaleko od engleskog Hala zatekli su krajnje morbidan prizor – ženu obučenu kao časna sestra koja pleše sa otkopanim kosturima čoveka i psa, prenosi Hull live.

Svedok koji je fotografisao prizore tvrdi da nije bio jedini koji je naišao na nesvakidašnju scenu na groblju, već su bili zatečeni i ostali vozači i pešaci koji su se tu našli.

Obučena u kostim časne sestre, žena je, prema njihovim tvrdnjama, izgledala kao da radosno pleše sa skeletom čoveka i psa.

– Bukvalno je stajala na groblju Spring Bank Vest nedaleko od skretanja za školu Himers. Plesala je sa kosturom. Očigledno je privukla veliku pažnju ljudi koji su zastajali kako bi posmatrali ovaj “ritual” – naveo je prolaznik koji je fotografisao “časnu sestru” sa suvozačevog mesta.

Groblje
foto: HullLive

Druga osoba, pak, tvrdi da je časna sestra koja pleše snimljena kao deo kaskaderskog ili umetničkog projekta, ali za sada nema zvaničnih potvrda o tome.

Inače, pomenuto groblje u halu nije korišćeno skoro 50 godina i jedno je od najstarijih u zemlji.

Osnovano je 1847. godine, a od 1972. niko tu nije sahranjen.

Bonus video:

00:55

JEZIVU PRIČU KRIJE NAJTUŽNIJA BALADA ACE LUKASA! Devojka je svaki dan išla na GROBLJE i nosila ružu, srce mu i danas plače

(Espreso / Daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.