MONSTRUM SILOVAO DVOJE DECE, IMAO ODNOSE SA PSOM I SNIMAO: Policajac slučaj opisao kao "NAJMUČNIJI" koji je imao!
Kile Stefenson, Foto: Printscreen/Twitter

STRAVA I UŽAS

MONSTRUM SILOVAO DVOJE DECE, IMAO ODNOSE SA PSOM I SNIMAO: Policajac slučaj opisao kao "NAJMUČNIJI" koji je imao!

Policijska istraga potvrdila je da su se svi prekršaji dogodili između januara 2020. i datuma hapšenja

Objavljeno:

Monstrum koji je silovao dete i snimio seksualne odnose sa psom zatvoren je 18 godina.

Kile Stefenson (29) počinio je niz užasnih prekršaja u onome što je policajac opisao kao jedan od "najmučnijih" i "uznemirujućih" slučajeva koje je ikada video.

Sud je izavio da je monstrum silovao dečaka, podstakao devojčicu da se bavi seksualnim aktivnostima i imao seks sa životinjom.

Stefenson je uhapšen 31. januara nakon tužbe žrtve i ostao je u pritvoru do danas od kada je optužen.

Policijska istraga potvrdila je da su se svi prekršaji dogodili između januara 2020. i datuma hapšenja.

Stefensonu iz Fileija u severnom Jorkširu trebalo je da se sudi ove nedelje, ali se umesto toga sam izjasnio krivim za krivična dela nakon što je policija pronašla uverljive video dokaze.

Pored dugotrajnog pritvora sudija ga je podvrgao doživotnom "Nalogu za sprečavanje seksualne štete" i na neodređeno vreme stavio u "Registar seksualnih prestupnika".

- Ovo je jedan od najmračnijih i najnepovoljnijih slučajeva na kojima sam radio. Moje srce je uz hrabre mlade žrtve koje su pretrpele ogromne traume izazvane ovim podlim i manipulativnim čovekom. Njihova istinska hrabrost, zajedno sa podrškom voljenih, nadam se da će im dati snagu da obnove svoje živote i krenu napred iz ovog strašnog iskustva - rekao je nakon izricanja presude detektiv i policajac Stiv Monti.

DC Monti je dodao:

- Što se tiče Stefensona, on je s pravom izveden pred lice pravde i sada se suočava sa punim posledicama svojih razvratnih i odvratnih postupaka. Moja poruka žrtvama zlostavljanja dece, bez obzira kada se dogodilo, je da će vas policija podržati na visoko profesionalan i osetljiv način tokom istrage i sudskog postupka. Molimo vas, nemojte se ustručavati da potražite našu pomoć ili potražite podršku od specijalnih službi koje su žrtvama uvek dostupne.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.