SOFIJA POGINULA U BIZARNOJ NESREĆI NA VODOPADU: Pokliznula se i pala u provaliju, SVE TO ZBOG FOTOGRAFIJE! (FOTO)
Sofija Čeng, Foto: Printscreen/Instagram

tragedija

SOFIJA POGINULA U BIZARNOJ NESREĆI NA VODOPADU: Pokliznula se i pala u provaliju, SVE TO ZBOG FOTOGRAFIJE! (FOTO)

Njena poslednja objava u kojoj pozira sa surferskom daskom na plaži sadrži i tekst: “Dolaze bolji dani. Zovu se subota i nedelja”.

Objavljeno:

U pokušaju da napravi što bolju fotografiju iznad slapa Ananas u parku "Ha Pak Lai" u Hong Kongu poginula je 32-ogodišnja Sofija Čeng. Reč je o ženi koja je u Instagram zajednici bila poznata po riskantnim fotografijama i adrenalinskim snimanjima, a ovo na vodopadu bilo je, nažalost, kobno.

U parku je, prema pisanju bitanskih medija, bila u društvu tri prijateljice. Pokliznula se, izgubila ravnotežu i pala u provaliju duboku oko pet metara. Iako je hitna pomoć brzo stigla, nisu mogli da joj pomognu, jer je u padu zadobila izuzetno teške povrede.

U opisu njenog Instagram profila piše: “Život bi trebalo da bude zabavan, a ne dosadan”. Osim tekstom, tu tezu zagovarala je i na svojim fotografijama, često pozirajući na mestima na mnogi ne bi voleli da posete.

Njena poslednja objava u kojoj pozira sa surferskom daskom na plaži sadrži i tekst: “Dolaze bolji dani. Zovu se subota i nedelja”. Pratioci su to, shvatili kao svojevrsno bizarno proročanstvo.

Inače, mediji prenose i informaciju o još jednoj ženi koja je na istom mestu poginula početkom prošle godine.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.