STASIJU JE MUŽ UBIO ISPRED PETOGODIŠNJEG DETETA: Ubio ju je, ubio je mamu!
Stasija, Foto: Printscreen/facebook

JEZIVO

STASIJU JE MUŽ UBIO ISPRED PETOGODIŠNJEG DETETA: Ubio ju je, ubio je mamu!

Policija je razgovarala i sa Stasijinom ćerkom, a taj razgovor bio je vrlo potrsan

Objavljeno:

Stasija Holinshed (30) iz Sajkmura (Ilinois, SAD), majka petogodišnje devojčice, preminula je od ruke svog bivšeg, opsesivnog supruga Ulisesa Medine Espinoze, koji je je usmrtio sa nekoliko hitaca iz pištolja dok je bila u kući svojih roditelja u Viskonsinu.

Da slučaj bude još jeziviji, zločin se odigrao pred očima njihove ćerke koja je nakon što joj je otac pucao u majku, uzvikivala:” Ubio ju je, ubio je mamu”, prenosi Dejli star.

Stasija je 11 godina radila kao vojni obaveštajni oficir i imala je puno uspeha u poslu, ali isto tako, bila je nesrećna u ljubavi.

Nakon previše ispada ljubomore njenog supruga, koji su prešli u opsesiju, ona se razvela od Ulisesa, ali ju je on proganjao i nakon razvoda.

Espinoza (33) ju je konstantno pratio, špijunirao i mešao joj se u život uz pretnje.

Kada je saznao da je Stasija ušla u novu vezu, iskoristio je priliku to što mu je dozvoljeno da viđa ćerku, pa je počinio zločin u porodičnoj kući Stasijinih roditelja.

Nakon što je uručio poklone svojoj ćerki i Stasijinim roditeljima, rekao je da sa bivšom ženom ima da razgovara nešto nasamo, nakon čega je potegao pištolj.

Kada su policajci stigli u kuću, zatekli su Stasijinu majku kako histerično maše rukama ne mogavši da dođe sebi, kao i petogodišnju devojčicu koja viče: “Ubio je mamu”.

Policija ga je prilikom hapšenja upitala za ime, na šta je on odgovorio: “Želim da razgovaram sa svojim advokatom”.

Espinozina majka istakla je da njne sin nikada nije bio nasilan i da nije mogla ni da zamisli da će počiniti ovakav zločin.

– Ne znam šta se dogodilo. Ovo nije moj sin – navela je ona.

Policija je razgovarala i sa Stasijinom ćerkom, a taj razgovor bio je vrlo potrsan.

– Dobila sam poklone od oca. Bio je ljut na mamu i počeo da puca. Nakon pucnjave mi je rekao da nas majka više neće povređivati – preneli su istražni organi reči ćerke ubijene žene i zločinca.

Espinoza je najpre na saslušanju rekao da je počinio ubistvo u samoodbrani, da bi potom krajem 2020. godine priznao zločin pod navodima da je bio nezadovoljan što mu ćerka živi sa majkom koja je našla novog partnera.

Espinoza je osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.