DEVOJKA (25) POČASTILA BESKUĆNIKA VEČEROM, A ON JE PRETUKAO I ZAKLAO: Razlog njegovog poteza je STRAVIČAN!
Policija, Foto: EPA/ERSOU

JEZIVO

DEVOJKA (25) POČASTILA BESKUĆNIKA VEČEROM, A ON JE PRETUKAO I ZAKLAO: Razlog njegovog poteza je STRAVIČAN!

Telo je bilo masakrirano do te mere da nisu dozvolili njenom ocu da je vidi

Objavljeno:

Kortni Heron (25) počastila je večerom beskućnika Henrija Hemonda (27), a umesto zahvalnosti za divan gest, dobila je žestoke batine kasnije u parku, kao i zabodenu grančicu drveta u vrat, nakon čega je preminula, prenosi Dejli star.

Nakon što se dogodio zločin, policija je tražila snimke sa nadzornih kamera iz restorana. Na snimcima se vidi kako Kortni opušteno ćaska sa Henrijem, a zajedno su večerali i pili pivo.

Henri Hemond je od maja 2019. beskučnik, a pre toga oslobođen je iz zatvora nakon što je zadavio bivšu devojku i pretio joj nožem.

Kada su izašli iz restorana u Brunsviku u Asutraliji, Hemond ju je odveo do parka Melburn Rojal, gde ju je krvnički pretukao i zaklao.

Policiji je tokom hapšenja objašnjavao da je te večeri imao zabludu da je poznaje iz prošlog života u kojem mu je ubila suprugu.

Povrede glave devojke bile su toliko jezive da njenom ožalošćenom ocu Džonu Heronu nisu dozvolili da vidi telo, niti da identifikuje ćerku.

– Telo moje ćerke bilo je pokreiveno čaršavom, a sve što sam mogao da uradim bilo je to da joj dodirnem nogu – rekao je Heron za Nine News Acurrent Affair.

Kako prenose mediji, Kortni se i sama ponašala kao beskućnica, spavala je u parkovima, a policija je rekla da je imala problema sa drogom i mentalnim zdravljem.

– Beskućništvo ječest faktor koji ide uz ta dva izaova u životu. Koliko nam je poznato, Kortni je volela da spava van kuće, često na ulici u parkovima. Post-mortum pregledom utvrđeno je da je umrla od strašnog udaranja. To je jedini način da se opiše njena smrt – rekao je inspektor Endrju Stemper, koji je vodio ovu istragu.

Bonus video:

01:13

ČULA SE JAKA EKSPLOZIJA, ODMAH SMO SKOČILI DA POMOGNEMO MIRJANI! Vlasnik menjačnice za Espreso

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.