OTAC SE SUSREO SA ČOVEKOM KOJI MU JE POKOSIO ĆERKU AUTOMOBILOM: Pogledajte samo TU TEŽINU, RASPLAKAĆETE SE! (VIDEO)
Otac devojčice teši vozača, Foto: Printscreen/Instagram

iz dubine duše

OTAC SE SUSREO SA ČOVEKOM KOJI MU JE POKOSIO ĆERKU AUTOMOBILOM: Pogledajte samo TU TEŽINU, RASPLAKAĆETE SE! (VIDEO)

Udario je devojčicu i odmah istrčao iz automibila kako bi joj pomogao. Nesrećni vozač toliko je bio slomljen zbog čitave situacije, da je počeo da se trese i jeca od šoka

Objavljeno: 20:12h

Pre nekoliko dana u jednom brazilskom gradiću dogodila se saobraćajna nesreća, u kojoj je teške telesne povrede zadobila desetogodišnja devojčica.

Od siline udara, slomljena joj je noga, izbijeno je nekoliko zuba, a povređen joj je i kuk. Iako su mnogi pomislili da vozač nije gledao kako vozi, u ovom slučaju on zaista nije bio ništa kriv, već je malena devojčica tokom igre, izletela iza jednog parkiranog autobusa pravo na ulicu. Tok prilikom vozač nije mogao ništa da učini.

Otac devojčice i vozač
foto: Printscreen/Instagram

Otac tešio vozača

Udario je devojčicu i odmah istrčao iz automobila kako bi joj pomogao. Nesrećni vozač toliko je bio slomljen zbog čitave situacije, da je počeo da se trese i jeca od šoka. Otac devojčice, uspeo je da obuzda bes i zagrlio je vozača koji je bio u potpunom šoku:

- Nije to bio trenutak za svađu i tuču, bio je to trenutak kada nam je svima trebala podrška i uteha. Video sam iskrenost u njegovim očima, da je tužan iz dubine svoje duše - rekao je nesrećni čovek čija je ćerka stradala

- Nemam ja tebi šta da opraštam. Da li si udario moje dete zato što sihteo? Nisi. Učinio si to u nehatu, bio je to splet nesrećnih okolnosti. Sve što od tebe sada tražim je da se zajedno molimo za moju ćerku - dodao je.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.