AU BRE: Udala se za svog strica, imaju troje dece, država se ne buni! Rodbina to posmatra ovako (FOTO)
Porodica, Foto: Printscreen Instagram

šok

AU BRE: Udala se za svog strica, imaju troje dece, država se ne buni! Rodbina to posmatra ovako (FOTO)

Tri godine kasnije, Klaus joj je priznao da gaji snažna osećanja prema njoj

Objavljeno:

Bračni par koji sa svoje troje dece živi u Nemačkoj naizgled deluju kao svaki drugi par, ali suočavaju se s brojim negativnim komentarima zbog svog braka. Naime, Klaus i Džozefin su u rodu – on je njen stric, brat njenog oca. Za nemačke medije su ispričali da je svoju suprugu prvi put video kada je bila beba. On je tada imao 23 godine. Dugo nisu bili u kontaktu, a ona ga je upoznala kada je imala 16 godina.

Tri godine kasnije, Klaus joj je priznao da gaji snažna osećanja prema njoj, ali je i obećao da joj neće prilaziti. Odluka je bila na njoj.

Sada su u braku već 14 godina, a svoju ljubav krunisali su rođenjem trojki.

Njihov brak je legalan jer s pravnog gledišta u Nemačkoj, njihov odnos predstavlja odnos trećeg stepena. Prema nemačkom zakonu, njima je dozvoljeno da se venčaju i imaju decu, piše Fenix magazin.

Ne smeta im ni razlika u godinama, a za nemačke medije otkrili su da su morali da se bore protiv predrasuda i nose s ružnim komentarima, ali su sve uspeli da prevaziđu.

Bonus video:

01:39

MILICA ĐURĐEVIĆ STAMENKOVSKI: Moramo da napravimo jasnu razliku između onoga što je brak i što je istopolno partnerstvo! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.