KO TO RADI NEVINOJ DECI?! Komšije u šoku nakon što su pronađena tela dva deteta i NOVOROĐENČETA!
Ubistvo dece, Foto: Profimedia

PORODIČNA DRAMA

KO TO RADI NEVINOJ DECI?! Komšije u šoku nakon što su pronađena tela dva deteta i NOVOROĐENČETA!

Policija je došla na poziv oko 9.30 ujutro i u stanu su pronašli tela troje dece, starosti tri i dve godine i pola meseca.

Objavljeno:

Troje male dece izbodeno je na smrt u porodičnom stanu u Dolini San Fernanda, a majka je uhapšena nakon što je pobegla sa mesta zločina.

Lilijana Karijo, koju je policija identifikovala kao “glavnu osobu od interesa”, odvedena je u pritvor u okrugu Tuleri, preneo je “Los Anđeles tajms”. Nju je policija uhvatila nakon duže potere tokom koje je ona ukrala “pikap” u Bejkersfildu.

Baka mališana pozvala je policiju nakon što je otkrila njihova beživotna tela u subotu ujutro u naselju u Residi, a majke nije bilo. Policija je došla na poziv oko 9.30 ujutro i u stanu su pronašli tela troje dece, starosti tri i dve godine i pola meseca.

Inicijalni izveštaji pokazuju da su deca izbodena, ali vlasti nisu još potvrdile uzrok smrti, niti je dat motiv za ubistva.

-Ovo su trenuci koji nas progone u karijeri – rekao je zvaničnik policije Raul Džoel, dodajući da su izgubljeni nevini životi.

On je istakao da nije bilo prethodnih poziva policiji iz stana u kojem su živela deca sa majkom. Elizabet Kuevas, koja živi u stanu iznad žrtvi, rekla je da je poznavala baku iz viđenja. Kuevas je rekla da ju je ponekad viđala dok je šetala svoje pse.

Takođe je istakla da je upoznala jedno od dece, “preslatku devojčicu”, koja ju je pitala da pomazi njenu čivavu.

-Bila je savršeni mali anđeo – rekla je ona, dodajući da je devojčica bila srednje dete i da veruje da su ostalo dvoje bili dečaci.

Kuevas je rekla da ne može da razume zašto se to dogodilo, jer joj je delovalo da su deca voljena.

-Bila su prelepa. Devojčica je bila povučena, ali ne preterano stidljiva ili uplašena. Anđeo ne bi trebalo da ode na takav način – istakla je ona.

Kuevas je navela da nikad nije čula svađu u stanu, samo zvukove crtanih filmova koji su se čuli, kako je rekla u svako doba, ponekad čak i u 22.00 uveče. Dodala je da pre kobne subote nikad nije videla da policija dolazi u stan iz nekog razloga.

-Neko je pukao tamo i pukao je u pogrešnom pravcu – rekla je, dodajući da ne može da se otrese sećanja na devojčicu koja je htela da pomazi njenog psa. – Trebaće mi vremena da se saberem.

I druge komšije su u neverici.

Korina Huertas, koja živi preko puta ulice dve godine unazad, rekla je da je bila šokirana ubistvima.

-Ko to radi nevinoj deci? Ona nisu tražila da se rode – istakla je.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Los Angeles Times)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.