STRAVIČNA ISPOVEST! DEVOJČICA (8) PREŽIVELA PAKAO MANIJAKA: Upucao njenog brata, nju SILOVAO više puta (VIDEO)
Devojčica proživela pakao, Foto: PrintscreenYoutube

ZLOSTAVLJANJE SADISTIČKOG UMA

STRAVIČNA ISPOVEST! DEVOJČICA (8) PREŽIVELA PAKAO MANIJAKA: Upucao njenog brata, nju SILOVAO više puta (VIDEO)

Dankan je 1980. godine osuđen na 20 godina robije zbog seksualno zlostavljanja dečaka u Takomi, a tada je imao 17 godina

Objavljeno:

Serijski ubica Džozef Edvard Dankan (58), koji je osuđen na smrt zbog petostrukog ubistva, preminuo je ove nedelje čekajući izvršenje kazne i to od raka na mozgu.

Dankan, inače registrovani seksualni predator koji je jednom rekao psihijatru da je silovao 13 dečaka dok nije napunio 16 godina, upao je 16. maja 2005. godine u kuću porodice Groni u Ajdahu koristeći naočare za noćni vid, a zatim je otpočeo svoj krvavi pir.

Vezao je Brendu Groni, njenog dečka Marka Mekenzija i sina Slejda (13), a zatim ih je sve prebio na smrt koristeći čekić. Horor se tu nije završio, pošto je oteo i još oteo Brendinu ćerku i sina, Šastu (8) i Dilana (9).

Odveo ih je u šume u Montani, gde je upucao malom Dilanu u glavu.

- Dankan mu je prošao sa pištoljem, a Dilan ga je molio: "Nemoj da pucaš". A on ga je onda upucao u glavu - ispričala je posle Šasta, koja je jedina uspela da preživi ovaj užas.

Mesecima je mučio

Kako navode američki mediji, Šasta je narednih mesec dana bila žrtva zlostavljanja sadističkog uma. Dankan ju je držao kao zarobljenika i više puta ju je silovao. Međutim, posle dva meseca napravio je veliku grešku posle koje je uhapšen, prenosi.

On je odlučio da odvede Šastu u prodavnicu, a zatim u jedan restoran. Zaposleni u tom objektu prepoznali su je i odmah zvali policiju. Ubrzo su u taj objekat došli policajci, opkolili restoran i uhapsili ubicu.

"Moja duša je konačno slobodna"

Dva dana pošto je uhapšen, policija je pronašla ljudske ostate u šumama Lolo u Ajdahu. Kasnije je utvrđeno da oni pripadaju Šastinom bratu, Dilanu.

Šasta, koja sada ima 24 godine, kazala je da oseća olakšanje pošto je čula da je Dankan umro.

- Toliko dugo sam se borila sa mržnjom koju osećam prema tom čoveku. Danas, probudila sam se sa osećajem kao da je moja duša konačno slobodna. Nadam se da će i drugi ljudi koji su patili zbog zločina Dankana bili u mogućnosti da se osećaju na isti način - navela je Šasta u pisanoj izjavi.

Osuđivan na 20 godina robije

Dankan je 1980. godine osuđen na 20 godina robije zbog seksualno zlostavljanja dečaka u Takomi, a tada je imao 17 godina. Pomilovan je 1994. godine, ali se 1997. godine opet vratio iza rešetaka zato što je prekršio uslove pod kojima je pušten.

Treba napomenuti da je Dankan služio i 11 uzastopnih kazni doživotnog zatvora bez mogučnosti za pomilovanje zbog ubistva Antonija Martineza. Takođe, on je priznao da je 1996. godine u Sijetlu ubio dve devojčice, Samijeho Vajt i Karmen Kubijas.

Za taj zločin nije bio optužen.

Bonus video:

02:39

NE PRODAJE SE NIŠTA, NE MOŽE SE ZARADITI ZA ŽIVOT: Teška ispovest prodavca sa Zelenog venca u doba korone

(Espreso / News.com.au)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.