RODITELJI UHAPŠENI ZBOG SUMNJE DA SU UBILI ĆERKU (3): Devojčica imala dve VELIKE IGLE zabodene u SRCE I PLUĆA!
Maja Valehos, Foto: Printscreen/Facebook

SATANISTIČKI RITUAL?

RODITELJI UHAPŠENI ZBOG SUMNJE DA SU UBILI ĆERKU (3): Devojčica imala dve VELIKE IGLE zabodene u SRCE I PLUĆA!

Forenzičari su otkrili igle tokom autopsije

Objavljeno: 16:57h

Roditelji trogodišnje devojčice koja je imala dve velike igle zabodene u srce i pluća uhapšeni su pod sumnjom da su ubili svoje dete u bolesnom, satanskom ritualu u Argentini.

Forenzičari su otkrili igle tokom autopsije, nakon što je mala Maja Valehos umrla u bolnici od infekcije koja je pogodila njene vitalne organe i uzrokovala zastoj srca.

Jedna od igala – duga 10 centimetara – dodirivala je njeno srce, dok je druga, starija igla koja je zabodena u njeno telo negde pre smrti, pogađala njena pluća i verovatno bila uzrok sepse koju je devojčica pretrpela.

- Devojčica je pretrpela zastrašujuće muke. Ono što su joj uradili je bilo veoma agresivno – istakao je pomoćnik tužioca Miguel Fontejna.

Tužilac Kristijan Arana je precizirao da je jedna od igala bila u kontaktu sa srcem i plućnim krilom deteta, a druga je pronađena u timusu (grudnoj žlezdi), između grudne kosti i pluća.

- Ta druga je bila starija i uzrokovala je generalnu infekciju, upalu pluća i bubrega, što je dovelo do zastoja srca – naveo je on.

Jezivi detalji autopsije objavljeni su dok vlasti severne argentinske provincije Čako istražuju sve mogućnosti, uključujući satanske rituale, piše “Dejli mejl”.

- Istraga je u toku i vlasti ispituju teoriju da je smrt devojčice povezana sa nekom vrstom rituala – rekao je izvor blizak istrazi lokalnim medijima.

Majini roditelji, 20-godišnja majka i 19-godišnji očuh, pokušali su da pobegnu iz straha da ih ne linčuju meštani, ali ih je uhvatila policija u ataru sela Kvitilipi u kom su živeli. Arana je istakao da ne žele da kažu gde se drže uhapšeni zbog straha od njihovog linča.

- Ljudi u Kvitilipiju su zgroženi – dodao je on.

Majka – koja je u četvrtom mesecu trudnoće sa drugim detetom – u utorak je zatražila preko advokata da je stave u kućni pritvor, nakon što je pretučena u zatvoru. Pretukle su je druge zatvorenice i objavile snimak toga na društvenim mrežama.

Maja je proglašena mrtvom nedugo pošto je došla u bolnicu u Kvitilipiju 4. juna. Živela je sa majkom i očuhom u straćari, pored pilane, a policija već ispituje tamošnje radnike u okviru istrage. Majka i očuh su zvanično osumnjičeni za ubistvo.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.