MEDICINSKA SESTRA IZ PAKLA: Nena ugušila dva kovid pacijenta kad je pronašla istu stvar u novčanicima
Korona vesti, Foto: Profimedia

jezivo

MEDICINSKA SESTRA IZ PAKLA: Nena ugušila dva kovid pacijenta kad je pronašla istu stvar u novčanicima

Užasan zločin u crvenoj zoni

Objavljeno:

Medicinska sestra Nena de Marija Erera iz Gvatemale dospela je u fokus tamošnjih medija posle dvostrukog ubistva u kovid bolnici, piše meksički portal am.com.mx.

Nena je u glavnom gradu istoimene države bila jedna od glavnih sestara koja je bila zadužena za prijem i negu bolesnika u crvenoj kovid zoni. Tamo je bila i jedna od onih koje paze na imovinu i garderobu bolesnika, pa je lako mogla da ima uvid u “neke stvari”.

Medicinska sestra je kod dva bolesnika primetila da im se u novčaniku nalazi zlatni prsten, kao i solidna svota novca. Jedan ubijeni pacijent imao je oko 30.000 dinara, dok je drugom uz prsten uzela oko 19.000 dinara.

Kako je u Gvatemali plata medicinskih sestara oko 20.000 dinara, jasno je zašto joj je monstruozno poskočilo srce kada je videla tolike sume.

Rezonujući da se neće izvući ona je ukrala njihovu imovinu, pošto je njena porodica imala ozbiljnih finansijskih problema.

Međutim, Nena nije računala na to da je jedan od bolesnika, pošto su trojica bila na odeljenju intenzivne nege, bio budan, preciznije svestan dešavanja oko sebe iako takav utisak nije odavao.

Nakon što je Nena ugušila oba pacijenta, posle petnaestak minuta prijavila je slučaj smrti koleginicama. Mislila je da će uspeti sve da zataška, ali je narednog dana privedena.

Kamera nije bilo u sobi niti na odeljenju, ali je treći bolesnik iz sobe zamolio druge sestre da provere imovinu mrtvih sugrađana u novčaniku kao i da ispitaju Nenu. Ona je uspela da prevari koleginice, ali ne i policiju. Posle dva saslušanja otkriveno je da je ona bila ta koja je počinila ubistva.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.