KAKVA PRIČA: Ona ima 29, a on 80 godina! Svi misle da mu je unuka, a onda se zaprepaste kad saznaju za tu ljubav
Terzel i Vilson Rasmus, Foto: Printscreen/Instagram

RAZLIKA OD 51 GODINU

KAKVA PRIČA: Ona ima 29, a on 80 godina! Svi misle da mu je unuka, a onda se zaprepaste kad saznaju za tu ljubav

Njih dvoje upoznali su se 2016. godine na jednom događaju koji su organizovale lokalne novine i ludo se zaljubili uprkos tome što su Vilsonovi unuci Terzelini vršnjaci

Objavljeno:

Studentkinja prava Terzel Rasmus (29) iz Južne Afrike udala se za penzionera Vilsona Rasmusa (80) i tvrdi da je njihova ljubav "sirova i lepa" uprkos razlici od 51 godine te priznaje da ne pokušava da bude majka njegovoj deci koja su skoro 30 godina starija od nje.

Njih dvoje upoznali su se 2016. godine na jednom događaju koji su organizovale lokalne novine i ludo se zaljubili uprkos tome što su Vilsonovi unuci Terzelini vršnjaci, piše "Dejli mejl".

Terzelini roditelji podržali su njihovu vezu od početka i već posle godinu dana zabavljanja par se venčao, a svedok na venčanju im je bila Vilsonova 56-godišnja ćerka. Tako sada žive zajedno i dok Terzel uživa u suprugovoj mudrosti i životnom iskustvu, studira pravo uz njegovu finansijsku podršku.

- Upoznali smo se u lokalnim novinama na plesnoj večeri, gde sam bila dežurni novinar i fotograf. Kad sam završila posao, uživala sam u plesu, a Vilson je prešao preko plesnog podijuma i pitao da li može da sedne pored mene. Primetio je da sam sama, pa je došao da mi pravi društvo. Rekla sam "da", a ostalo je istorija - priča studentkinja.

Nakon što su razmenili brojeve, pozvala ga je sutradan, a zatim je usledio poziv na kafu i od tada se nisu odvajali.

Terzel objašnjava da je ovo njena prva duga veza i da je već posle tri meseca poželela da se uda. Vilson je ranije bio oženjen i to je bila njegova prva veza. Razlika u godinama ih ne plaši, već kažu da se dopunjuju.

- On mi pomaže davanjem saveta kada su u pitanju velike odluke i mogu da ga pitam za savet kada nisam sigurna u nešto. Mogu da se oslonim na njega u vezi sa bilo čim - govori devojka.

Jedino u čemu mora da pomaže svom suprugu jeste da mu objašnjava kako funkcioniše tehologija.

- Nikada nisam doživljavao sebe kao stariju osobu i ovo me je održalo zdravim i živahnim. Oženiti nekog mlađeg je bolje nego oženiti nekoga mojih godina, jer ćemo oboje biti stari i neće imati ko da mi pomaže. Sviđa mi se činjenica da će Terzel biti tu da me čuva u starosti - kaže Vilson.

Za razliku od mnogih parova koji se suočavaju sa kritikama zbog razlike u godinama, njih dvoje su imali podršku porodice.

- Moji roditelji vole Vilsona, a moj pokojni otac je bio impresioniran onim što je mogao da mi ponudi kao partner i uvek je želeo da budem sa čovekom koji će brinuti o meni. Vilsonove ćerke su me lepo prihvatile i odnose se prema meni kao da nije tolika razlika u godinama. Znaju da je njihov otac srećan i da više nije sam - to je jedino što je važno - dodaje studentkinja.

U javnosti ih ljudi često smatraju ocem i ćerkom, dok na društvenim mrežama ima i zluradih komentara.

- Moje nade i snovi su naše nade i snovi - zaključuje Terzel.

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.