STRAHOTA! Tinejdžerka silovana dok je džogirala u parku, USRED BELA DANA!
Foto: Profimedia

STRAHOTA

STRAHOTA! Tinejdžerka silovana dok je džogirala u parku, USRED BELA DANA!

Policajci kažu da je tinejdžerku zgrabio muškarac koji ju je silom ubacio u grmlje i napastvovao

Objavljeno:

Tinejdžerka (14) je silovana dok je džogirala u parku u istočnom Londonu usred bela dana dok policajci jure za plavokosog napadača sa "tankim brkovima". Tinejdžerka je u ponedeljak trčala u parku Gudmajes u Ilfordu, kada je napadnuta oko 14.30 sati po lokalnom vremenu.

Policajci kažu da je tinejdžerku zgrabio muškarac koji ju je silom ubacio u grmlje i napastvovao. Osumnjičeni je opisan kao belac, star otprilike 17-20 godina, visok oko 183 cm, ravne plave kose i tankih brkova. Na sebi je imao plavu trenerku i dugu crnu jaknu.

Brigu o žrtvi silovanja su potom preuzeli posebno obučeni službenici, a policija je povećala vidljive patrole u ​​tom području. Nije bilo hapšenja, a istraga je u toku. Detektiv Džema Moris iz jedinice Istočnog područja je izjavio:

- Gudmajes park je bio pun u to vreme popodne i apelujem na sve koji su bili u parku i videli opisanog muškarca da se jave i pruže nam informacije.

- Bez obzira na to koliko male ili beznačajne mislite da bi vaše informacije mogle biti, to bi zaista moglo pomoći našoj istrazi - zaključuje policija.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.