MONSTRUM IZLAZI IZ ZATVORA! Robinju 7 godina držao u sanduku, stalno je silovao, njena ispovest je jeziva! (VIDEO)
Foto: Printscreen youtube

JEZIVA PRIČA ŽIVOTA

MONSTRUM IZLAZI IZ ZATVORA! Robinju 7 godina držao u sanduku, stalno je silovao, njena ispovest je jeziva! (VIDEO)

Kameron Huker bio je u pohodu da nađe roba kako bi ispunio svoje fantazije

Objavljeno: 27.01.2021. 23:58h

Jedna Amerikanka ispričala je jezivu priču o tome kako je oteta i bila zatočena sedam godina u kovčegu, a puštana je napolje samo kada bi je zlostavljač tukao i silovao.

Kolin Sten imala je tada samo 20 godina... Odlučila je da autostopira kako bi stigla na rođendansku žurku kod prijatelja u Kaliforniji, a onda se njen život pretvorio u horor film. Tog 19. maja 1977. godine prihvatila je vožnju sa mladim parom i bebom, ali će se ispostaviti da je to bila velika greška.

Naime, Kameron Huker (23) bio je u pohodu da nađe “roba” kako bi ispunio svoje fantazije, te je zajedno sa partnerkom Dženis pokupio Kolin. Kada su usput stali na benzisku stanicu, Sten je otišla do toaleta.

- Glas mi je govorio da pobegnem kroz prozor i da se ne vratim - ispričala je Kolin, a prenose mediji.

Međutim, ona je primirala strahove i vratila se u kola. Prema kasnijem svedočenju Stenove i Dženis Huker, kada su bili sami u izolovanoj oblasti, Kameron joj je prislonio nož na vrat i naterao je da stavi “kutiju za glavu” koja je stajala na zadnjem sedištu. Kutija je bila izolovana na zvuk iznutra, a napravio ju je kidnaper, inače radnik u pilani, prenosi "Mirror".

Preplašena žena odvezena je 480 kilometara od Judžina u Oregonu do kuće bračnog para u Red Blafu, američka država Kalifornija. Kolin je bila vezana sa plafona lancima i seksualno zlostavljana, pre nego što je Huker vodio ljubav sa suprugom ispod nje “u znak slavlja”.

Kako je ispričala Kolin, provodila je 23 sata dnevno u posebno napravljenoj kutiji, u kojoj je trpela dehidraciju, izgladnjivanje i visoke temperature.

- Bila sam preplašena. Dženis je gledala kako me je Kameron mučio, a onda bi imali seks predamnom. Bila sam ubeđena da će me ubiti - objasnila je ova žrtva.

Njena strahota prepričana je u filmu “Devojka u kutiji” (The Girl In The Box), u kome je otkriveno kako je 23 sata dnevno provodila u drvenoj kutiji, a onda bi je Kameron pustio. Tada bi je silovao, tukao mučio elektro-škovima...

Ubrzo su počeli da joj ispiraju mozak da će je zločinačka organizacija po imenu “The Company” ubiti ukoliko pobegne. Naterali su je da potpiše “ugovor” po kome bi više vremena provodila van kutije, radeći njihove kućne poslove.

Toliko je bilo duboko to “reprogramiranje ličnosti” da je posle tri godine bilo dozvoljeno da poseti majku, ali je bila previše uplašena da kaže roditeljima. Cela priča je “pukla” kada je Kameron uzeo Kolin za drugu suprugu što je razbesnelo Dženis.

Da bi mu se osvetila, ona je kazala Kolin da “Kompanija” ne postoji. Takođe, ona je tvrdila je Kameron i nju seksualno zlostavljao kada je imala samo 15 godina, a prestao je tek kada je potpisala ugovor da će biti njegova robinja.

Dženis je oslobodila Kolin tako što ju je odvezla na autobusku stanicu i pobegla je sa svojom decom 1984. godine.

Nije ga prijavila

Kako navode mediji, onda se desio bizarni preokret, Kolin je pozvala Hukera i rekla mu da ga ostavlja, posle čega je on počeo da rida. Ono što je još veće iznenađenje, Kolin ga nije prijavila policiji, već je to uradila Dženis.

Dženis se obavestila organe vlasti, okrivila ga za kidnapovanje, mučenje i ubistvo Meri Elizabet Spenhejk, koja je nestala u januaru 1976. godine, navodi "Daily Record".

Kameronova žena dobila je imunitet u zamenu da svedoči protiv njega, a on je osuđen na 104 godine robije. Međutim, postoji mogućnost da će 2021. godine biti pušten iz zatvora zbog pandemije korona virusa.

Kolin, koja sada ima 62 godine, muči se da nastavi dalje posle teške traume koju je preživela, a iza sebe ima seriju propalih brakova.

(Espreso.co.rs/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media