SKANDAL DECENIJE! Radnik apoteke ukrao 570 vakcina i uništio! Razlog je bizaran!
Foto: Foto: Ozaukee county sheriff printscreen

UNIŠTIO VAKCINE

SKANDAL DECENIJE! Radnik apoteke ukrao 570 vakcina i uništio! Razlog je bizaran!

Stiven Brandenburg je na sudu proglašen krivim, a njegova odbrana zasnivala se na stavu da vakcine protiv koronavirusa menjaju ljudski DNK i da je on učinio sve što je u njegovoj moći da to spreči

Objavljeno:

Radnik apoteke u bolnici u Graftonu, američka država Viskonsin uhapšen je i odmah i procesuiran nakon što je otkriveno da je protivzakonito ukrao 570 vakcina kompanije Moderna i uništio ih.

Stiven Brandenburg (46) je na sudu proglašen krivim, a njegova odbrana zasnivala se na stavu da vakcine protiv koronavirusa menjaju ljudski DNK i da je on učinio sve što je u njegovoj moći da to spreči.

Brandenburg je radio u apoteci koja je u sklopu bolnice Aurora u Graftonu. Od početka epidemije zagovarao je teorije zavere šireći neproverene priče kao “istinite” i govoreći ljudima u apoteci da se nikako ne vakcinišu kad dođe vreme za to.

Kada je određen broj Moderna vakcina došla u bolnicu, Brandenburg je, znajući za rutinu svih zaposlenih u tom sektoru upao u deo u kojem se čuvaju vakcine i dokopao se 570 komada.

“Ove vakcine ne pomažu ljudskom rodu, već će ga uništiti. Moja je obaveza čoveka bila da to sprečim kako znam i umem. Ne kajem se. Uradio bih to ponovo”, rekao je Brandenburg koji ne samo da će u narednih 10 godina iza rešetaka već nikada više neće moći da se bavi farmakologijom i sličnim poslovima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Metro.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.