ŽENA (38) JE POSTAVILA OGAVNO PITANJE VEZANO ZA ĆERKU: Ovo je frapiralo sve, da li je realna?! PRETE JOJ SMRĆU SADA
Trenutno u sedmom mesecu trudnoće, Foto: Profimedia

SRAMOTA

ŽENA (38) JE POSTAVILA OGAVNO PITANJE VEZANO ZA ĆERKU: Ovo je frapiralo sve, da li je realna?! PRETE JOJ SMRĆU SADA

Njen post je, blago rečeno šokirao sve na grupi i usledili su brutalni komentari i reakcije

Objavljeno:

Na Fejsbuk grupi CNTRL+Alt+Del That Relationship pred Novu godinu se javila jedna maćeha koja je frapirala sve pitanjem.

Žena koja je trenutno u sedmom mesecu trudnoće zamolila je sve na grupi da joj pomognu i daju najbolji savet kako da se reši muževljeve ćerkice (4) iz prvog braka!

“Nisam ja tip koji bi mogao da u životu na isti način voli i pazi na svoju i ćerku koju je rodila neka druga osoba. Da budem iskrena, ne želim to njegovo dete da vidim. Čak mi ide često i na nerve. Ona mi je stalni podsetnik na vezu i brak koji je on pre mene imao”, napisala je žena, a onda je i sama ponudila neke “opcije” za budućnost.

“Čini mi se da bi toj devojčici bilo najbolje da živi sa njegovim roditeljima. Ako to nije moguće, da je damo na usvajanje”.

Njen post je, blago rečeno šokirao sve na grupi i usledili su brutalni komentari i reakcije.

“Imaš li ti imalo srca? Zna li tvoj muž kako razmišljaš? Da zna, siguran sam da bi se istog momenta razveo”, “Ovo još nisam čula, pa kako te nije sramota”, “Fuj, crkni!”, “Voleo bih da tebe neko prevaspita, mada si zrela i za pakao”, bili su samo neki od komentara.

Uzrujana žena potom je napisala da nije očekivala takvu reakciju ljudi jer im se, pazite sad ovo, obratila prijateljski u nevolji.

Tu je tek nastao haos!

“U nevolji? Kakvoj nevolji? Što si razmažena i bezobrazna trudnica koja bi u đubre bacila jedno dete. Ćuti i beži sa ove grupe”, “Ova žena ne prestaje da mi se gadi”, bili su pojedini komentari nakon kojih je maćeha zaista izbačena iz grupe.

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.