SUSPENDOVAN MEDICINAR ZBOG NEREALNOG ČINA: Otklonio ZAŠTITNU OPREMU, pa uradio OVO SA KOVID PACIJENTOM
Ušanjali se u toalet, Foto: EPA/ Zoltan Balogh

DETALJNE DISKUSIJE

SUSPENDOVAN MEDICINAR ZBOG NEREALNOG ČINA: Otklonio ZAŠTITNU OPREMU, pa uradio OVO SA KOVID PACIJENTOM

Čovek je takođe objavio sliku nečega što je izgledalo kao zaštitna oprema medicinske sestre koja leži na podu tokom njihovog sastanka

Objavljeno:

Medicinar u Indoneziji navodno je suspendovan nakon što je priznala da je uklonio ličnu zaštitnu opremu da bi imao seks sa pacijentom od koronavirusa.

Rečeno je da su se dvojica muškaraca ušuljala u toalet u bolnici na sastanak, koji je izašao na videlo tek nakon što se pacijent time pohvalio na svom sada privatnom Tvitter nalogu u petak.

Navodno je otpremio snimke ekranizovanih "WhatsApp" poruka između njih koji su uključivali detaljne diskusije o mazivima i veličini genitalija muškaraca, izvestila je "New York Post" pozivajući se na "The Sun".

Čovek je takođe objavio sliku nečega što je izgledalo kao zaštitna oprema medicinske sestre koja leži na podu tokom njihovog sastanka.

„Istina je da je postojao sumnjivi incident na istopolnu vezu između zdravstvenog radnika i pacijenta sa COVID-19 u hitnoj bolnici Visma Atlet“, rekao je Asep Gunavan iz Indonežanskog nacionalnog udruženja medicinskih sestara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.