MAJKA ČETVORO DECE SE OBESILA NA DEČIJEM ROĐENDANU! Bićete šokirani kada čujete razlog!
Majka se ubila na rodjendanu, Foto: Facebook printscreen

BIZARNO

MAJKA ČETVORO DECE SE OBESILA NA DEČIJEM ROĐENDANU! Bićete šokirani kada čujete razlog!

Obdukcijom je utvrđeno da je 35-godišnja Katrin digla ruku na sebe

Objavljeno:

Majka četvoro dece u Velikoj Britaniji izvršila je samoubistvo na dečjem rođendanu pošto ju je tada ostavio dečko, javljaju britanski mediji.

Prema informacijama istrage koje su otkrivene juče, inspektori su utvrdili da se 35-godišnja Katrina Fuler obesila u julu ove godine. Takođe, saopšteno je i da je na zidu sobe u kojoj je pronađeno njeno telo ispisala reč “izvini”.

Da tragedija bude još veća, Katrinu je pronašao njen sin.

foto: Facebook printscreen

Kako je rečeno pred sudom, njen partner je otišao da živi kod njegove sestre posle svađe, a onda ga je nazvala Katrina i rekla mu “da će učiniti nešto glupo” pre nego što je spustila slušalicu.

Partner se uplašio, te je telefonom okrenuo Katrininog sina koji je bio na rođendanu ćerkice njenog prijatelja i kazao mu da “pazi na mamu”, strahujući da će ispuniti pretnju. To se, nažalost, i desilo, a dečak je zatekao obešenu Katrinu i počeo histerično da plače od užasnog prizora, navodi "The Sun".

Ona je prevezena u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da je spasu. Obdukcijom je utvrđeno da je preminula od posledica vešanja, te da je reč o samoubistvu.

Članovi porodice pokušali su da saznaju da li je bila pod uticajem kokaina, ali im je mrtvozornik kazao da "neće dobiti odgovore na pitanja kako bi na ovo stavili tačku".

- Znamo koliko možemo što se tiče okolnosti. Možda nikada nećemo dobiti odgovor na to pitanje - kazala je dr Sara Klark.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.