MLADIĆ JE IMAO ŠLOG I ZAVRŠIO U KOMI! Lekari su morali da ga otkače sa aparata, a onda je njegov otac uradio OVO
Koma/ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno

MLADIĆ JE IMAO ŠLOG I ZAVRŠIO U KOMI! Lekari su morali da ga otkače sa aparata, a onda je njegov otac uradio OVO

Očajan ovom odlukom otac je otišao kući, uzeo pištolj i ponovo se uputio ka bolnici.

Objavljeno:

Džordž Pikering treći je imao veliki šlog, koji je ovog 27-godišnjeg mladića stavio u komu. Lekari su nakon 11 meseci došli do zaključka da se njegove moždane funkcije više ne obavljaju i nesrećnog mladića proglasili klinički mrtvim.

Majka i brat su se složili sa odlukom lekara misleći da za Džorža nema nade i da je svako dalje odlaganje neizbežnog uzaludno. Išli su čak dotle da su pronašli i kojim pacijentima će donirati njegove organe. Njegov otac, sa druge strane nije hteo da dozvoli da njegovom sinu isključe aparate koji ga održavaju u životu, iako mu je više puta rečeno da nema nade za oporavak.

Očajan ovom odlukom otac je otišao kući, uzeo pištolj i ponovo se uputio ka bolnici. Tamo se zatvorio se kod sina u sobu ne dozvoljavajući nikome da uđe. U pregovorima je zahtevao da se njegovom sinu pruži još malo vremena pre konačne odluke o isključivanju sa aparata za održavanje života. Nakon tri sata napetih pregovora, na izenađenje mnogih nesrećni mladić stisnuo je očevu ruku tri puta. Lekar su zatim izveli niz testova kojima je utvrđeno da njegov mozak još uvek funkcioniše.

Nakon što je utvrđeno da je momak živ, otac se dobrovoljno predao.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.