ŽENA NAMAMILA DVA DEČAKA U KUĆU, A SA JEDNIM IMALA OSNOS! Zbog SRAMNOG ČINA odmah izvedena pred SUD!
Žena/ilustracija, Foto: Facebook

užasno

ŽENA NAMAMILA DVA DEČAKA U KUĆU, A SA JEDNIM IMALA OSNOS! Zbog SRAMNOG ČINA odmah izvedena pred SUD!

Kada je Tea Vinsent uhapšena, pred sudom je rekla kako su joj oba dečaka rekla da imaju po 16 godina, i nije želela da odgovara na druga pitanja.

Objavljeno:

Tea Vinsent (32) saslušana je na sudu, nakon što je namamila dvojicu tinejdžera u svoj dom i imala seksualni odnos sa jednim od njih, iako su je upozorili da su još uvek maloletni i još uvek idu u školu.

Ona je dvojicu 14-godišnjaka dovela u svoj stan tako što im je ponudila čašu vode nakon što ih je videla kako igraju fudbal. Odvela je jednog od dečaka u svoju spavaću sobu i potom imala seksualni odnos sa njim, rečeno je poroti na suđenju u Glosteru.

Tea Lien Vinsent, inače majka troje dece, priznala je da je imala seks s dečakom, i da se to dogodilo 2018. godine, ali je tvrdila kako je tada verovala da on ima više od 16 godina.

Tužilac Kristofer Smit rekao je poroti da je optužena ponudila dečacima čašu vode i pozvala ih u svoju kuću.

"Dečaci su prihvatili ponudu gospođe Vinsent i svratili su kod nje. Jedan od dečaka ju je poznavao. Oni su sedeli za kuhinjskim stolom kada joj je jedan od njih rekao da ima samo 14 godina i da još uvek ide u školu", rekao je tužilac.

Njih troje su neko vreme razgovarali o školskom životu, pre nego što je Vinsent odlučila da promeni temu i počne da priča o svom telu, a zatim i o seksu.

"Razgovarali su o školi, a potom je optužena pokrenula razgovor o seksu. Nešto stariji dečak osećao je da gospođa Vinsent želi seksualne odnose sa drugim dečakom", kaže tužilac Smit, i dodaje: "Ona je potom pozvala mlađeg dečaka na sprat. On se penjao misleći da će gledati TV ili neki drugi uređaj za igre, dok je njegov prijatelj ostao dole u ​​kuhinji".

"Gospođa Vinsent je tada odvela dečaka u njenu spavaću sobu i rekla mu da sedne na krevet. Napustila je sobu i pojavila se nekoliko trenutaka kasnije potpuno gola. Povukla ga je natrag na krevet tako da je ležao", priča tužilac.

Tinejdžer je rekao pred sudom da je optužena pokrenula seksualni odnos sa njim bez prethodnog razgovora.

"Skakala je po meni oko pet minuta", rekao je tinejdžer.

Tužilac je rekao kako je ona znala da je maloletan i da postoji velika starosna razlika između njih.

"Ona je bila dvostruko starija od njega, on ju je na kraju odgrunuo, obukao se i pobegao", rekao je tužilac.

Drugi tinejdžer je rekao kako je čuo seksualne zvukove, i da se osećao jako neprijatno i na kratko je napustio kuću pre nego što se vratio. Rekao je i da oseća da je njegov prijatelj ispao idiot. Oni su tada sve ispričali svom prijatelju koji ih je savetovao da incident prijave porodici navodne žrtve.

Tri dana kasnije troje njihovih drugara obišli su tinejdžera koji je imao odnose sa optuženom. Oni su tada rekli porodici šta se dogodilo, a majka tinejdžera je zatim otišla na kućnu adrsu Tee Vinsent.

Kada je Vinsent otvorila vrata, majka je upitala šta se dogodilio, i zašto je imala seksualne odnose sa njenim sinom, a optužena nije želela da odgovoro jer je bila u prisustvu svog deteta i zalupila je vrata.

Tužilaštvo je tada iznelo podatak da je sutradan prijatelj optužene Vinsent otišao do kuće tinejdžera i pretio da da više ne dolaze kod optužene.

"Dečak je otvorio vrat i tada ga je nepoznata osoba upozorila da će, ako njegov otac ili stariji brat ikada ponovo odu u kuću optužene, 'zabiti nožem u vilicu'", rekao je tužilac.

Kada je Tea Vinsent uhapšena, pred sudom je rekla kako su joj oba dečaka rekla da imaju po 16 godina, i nije želela da odgovara na druga pitanja.

Tužilac je tada porotnom veću od osam muškaraca i četiri žene objasnio da nije bilo spora da je došlo do seksualnog odnosa, već da se ispitivalo doba mladih.

Presuda još uvek nije doneta, a suđenje se nastavlja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.