BODIBILDER SE OŽENIO SA LUTKOM S KOJOM JE VEĆ DUGO U VEZI: Ali prvo je ona morala na PLASTIČNU OPERACIJU (FOTO)
Lutka se udala, Foto: printscreen

uvrnuto

BODIBILDER SE OŽENIO SA LUTKOM S KOJOM JE VEĆ DUGO U VEZI: Ali prvo je ona morala na PLASTIČNU OPERACIJU (FOTO)

Ovo je najuvnutoja stvar ikada

Objavljeno:

Bodibilder je zaprosio svoju najveću životnu ljubav, lutku! On je već u decembru 2019. godine predložio svojoj voljenoj lutki njegov plan o veridbi i svadbi, na šta je ona pristala. Time je ispunila njegov najveći san.

Bilder je odlučio da pitanje postavi silikonskoj lepotici prošle godine, ali je njihovo martovsko venčanje odloženo zbog koronavirusa, što ga je totalno rastužilo.

Venčanje je još jednom posle toga zakazano, ali i još jednom odloženo, kada je on napadnut tokom transrodnog skupa u oktobru.

Lutka i bilder su konačno stupili u brak u oktobru, a svoju ceremoniju on je okarakterisao kao veličanstvenu.

Ali nije uvek sve bilo tako sjajno u njihovom odnosu, pregršt problema vuku iz davnih dana, posebno bodibilder.

Još 2019. godine lokalni mediji su izvestili da je Tolochko bio u vezi sa Margo osam meseci pre nego što je postavio pitanje., a u tom periodu pratile su ih velike svađe.

Rekao je kako je uprkos njihovoj 'svađi' platio da se njegova lutkica podvrgne svim plastičnim operacijama, s obzirom da je muče kompleksi.

U jednom intervjuu Tolochko je rekao da je Margo odveo u kliniku (legalnu kliniku, namenjenu ljudima) kako bi ona obavila neki posao koji ima.

Sigurno je to morao biti čudan dan za hirurge koji tamo rade. Tvrdi da se Margo počela osećati pomalo samosvesnije zbog njenog izgleda nakon što je objavio njihovu vezu.

"Dobro je poznato da su ljudi od plastike preosetljivi na svoj izgled", tvrdi.

Rekao je: „Kada sam svetu predstavio njenu fotografiju, bilo je puno kritika i ona je počela da dobija kompleks, pa smo se odlučili na plastičnu operaciju."

Dodao je još i ovu čudnu izjavu: „Ona je unutra zaista nežna duša“.

Zvuči kao da smo svi pomalo Margo ako smo iskreni prema sebi? Bodibilder kaže da su se upoznali u baru nakon što je neki čovek napao Margo i on je uspeo da je uskoči i zaštiti je.

Viteštvo ipak nije mrtvo. Čestitke srećnom paru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.