DEVOJČICA (14) BRUTALNO UBIJENA I SPALJENA: Ruke i noge joj bile polomljene, sumnjaju u klanje i davljenje
Foto: Prinstcreen

Užas kakav se ne pamti

DEVOJČICA (14) BRUTALNO UBIJENA I SPALJENA: Ruke i noge joj bile polomljene, sumnjaju u klanje i davljenje

Sirijsku provinciju Hama potresao je zločin u kojem je dete bilo žrtva, a izgorelo telo slomljenih ruku i nogu pronađeno je u selu Deir al Salib.

Objavljeno:

Vesti i stranice na društvenim mrežama izvestile su da je dete Haja Habib (rođena 2006. godine) kidnapovana pre nego što je njeno ugljenisano telo pronađeno u zgradi u izgradnji u Deir al-Salibu, a ona je kako se veruje zadavljena, spaljena, a ruke i noge su joj slomljene.

Novine "Al-Vatan" citirale su zvanične izvore u selu i Komandu policije provincije Hama, da je telo devojčice pronađeno u nenaseljenoj kući koja je udaljena više od kilometra od devojčicine kuće.

foto: Prinstcreen

Novine su citirale sudskog lekara Habiba Muhana koji je pregledao telo i objasnio da je leš "potpuno ugljenisan i da je imao opekotine četvrtog stepena" i dodao da je "identifikovan sa strane koja je bila uz zemlju, odnosno sa polovine desnog lica".

Patolog je sugerisao da je smrt najveroivatnije posledica trovanja i dodao da su prelomi nastali zbog sagorevanja. Doktor Muhan je istakao da definitivno uzrok smrti "nije moguće utvrditi zbog ugljenisanosti leša", dodajući da način ubistva "može biti trovanje, klanje ili davljenje".

List je citirao izvor u policijskoj komandi Hame da uzrok smrti još nije poznat i potvrdio da se istraga nastavlja. Značajno je da je provincija Tartus pre nekoliko meseci bila svedok zločina u kojem je dete Sidra silovano i ubijeno u selu Klaja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Al-Vatan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.