OVO JE PROFESORKA KOJA JE ZAVELA MALOLETNIKA (14)! Dečak je policiji otkrio SVE GNUSNE DETALJE!
Profesorka Rošel Kresmen (33), Foto: Crawford county sheriff's office printscreen

optužena

OVO JE PROFESORKA KOJA JE ZAVELA MALOLETNIKA (14)! Dečak je policiji otkrio SVE GNUSNE DETALJE!

Kresmen je đaka zapazila na početku prošle školske godine kako je najrazvijeniji i najzgodniji, kako je rekla, za svoj uzrast

Objavljeno:

Rošel Kresmen (33), bivša profesorka fizičkog uhapšena je zbog seksualno neprihvatljivog odnosa sa 14-godišnjim đakom u školi u Pensilvaniji gde je radila.

Kresmen je đaka zapazila na početku prošle školske godine kako je najrazvijeniji i najzgodniji, kako je rekla, za svoj uzrast.

Iako udata, počela je da gaji jaku strast prema njemu i posle jednog od časova, zadržala ga je u svlačionici gde ga je ručno zadovoljila. Oduševljeni đak nije hteo nikom ništa da kaže, a Rošel ga je zamolila da sledeći put zaista i vode ljubav i to na strunjači u sali.

To se i dogodilo i to ne jednom već najmanje 20 puta u narednih nekoliko meseci, sve dok Rošel i momak nisu otkriveni zahvaljujući kameri koja je u međuvremenu postavljena u salu. Pred samo hapšenje, kao da je naslućivala, pretila je momku da nikad nikom ne priča o njihovom odnosu.

Rošel je priznala na sudu da je 7 meseci bila u tajnoj, isključivo seksualnoj vezi sa đakom, te da on ništa nije kriv za to što je njoj jednostavno nedostajalo vođenje ljubavi s mužem kod kuće.

Đak je priznao na sudu da mu je profesorka na kraju pretila, zbog čega joj sleduje najverovatnija kazna od čak 6 godina u zatvoru, ili 3 iza rešetaka, a preostale 3 na uslovnoj slobodi, prenosi People.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.