UHVAĆENA RIBA SA LJUDSKIM LICEM! Svi su u čudu, ribar zamlo UMRO OD STRAHA! (VIDEO)
Riba sa ljudskim likom, Foto: printscreen

ribar umalo umro kad je video

UHVAĆENA RIBA SA LJUDSKIM LICEM! Svi su u čudu, ribar zamlo UMRO OD STRAHA! (VIDEO)

"Skoro sam sve bacio u vodu kad sam video zastrašujuću ribu. Gledala je u mene i imala je lice poput ružnog, namrgođenog čoveka''

Objavljeno:

Bizarna riba s ljudskim ustima i očima izgledala je uništeno nakon što je ulovljena na Tajlandu.

Čudno stvorenje uz izbezumljeni pogled šoka i iznenađenja - izvukao je na obalu ribar Prasert Shookul, 33, u provinciji Krabi 26. oktobra. Nepoznata riba imala je ogromne usne i googli oči za koje je ribar rekao da "izgleda kao ružna, namrgođena osoba".

Usne su mu takođe bile široko rastegnute kao da je uznemireno i da će zaplakati nakon što ga uhvate. Prasert je rekao da je bizarna riba bila neobično kratka i da nije imala zube.

Uhvaćen je postavljanjem mreže za zamku plavih rakova u blizini udaljenog nenaseljenog ostrva u Andamanskom moru. Šokirani ribar rekao je da je zamalo bacio mrežu natrag u okean kada je ribu uvukao u svoj čamac i video kako zuri u njega.

Rekao je: "Skoro sam sve bacio u vodu kad sam video zastrašujuću ribu. Gledala je u mene i imala je lice poput ružnog, namrgođenog čoveka. ''

Telo ribe je bilo kraće nego što je trebalo i imalo je velike usne, ali bez zuba.

"Niko nije znao šta je to stvorenje u našem selu, uključujući starešine. Nisam se usudio da ga kuvam ni sebi ni bilo kome drugom. Bilo je tako čudno."

Prasert je otkrio da je riba teška 2,7 kilograma i dugačka 42 cm. Umrlo je kad je stigao do obale. Osoblje lokalnog marinskog centra otišlo je do kuće muškarca nakon što su izveštaji o čudnom stvorenju stigli do njihove kancelarije.

Rekli su da podseća na ribu Pollicaris koja telo i glavu zakopava u pesak, a široka usta drži otvorenima da lovi manje ribe i beskičmenjake koji im se približe.

Ribar je nakon toga predao ribu centru za divlje životinje jer je verovao da mu to može donijeti peh.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.