OTKRIO JE TAJNU SOBU U KUĆI ZA SAHRANE! Kada je ušao unutra, video je PRIZOR KOJI GA JE ZALEDIO
Ovo nije očekivao, Foto: Tanjug/AP

tajna soba

OTKRIO JE TAJNU SOBU U KUĆI ZA SAHRANE! Kada je ušao unutra, video je PRIZOR KOJI GA JE ZALEDIO

Ovo pogrebno poduzeće zatvorilo se 2003. godine, a 2009. godine vlasnik je preminuo od srčanog udara

Objavljeno:

Kada je Džejk Evans, profesionalni fotograf, odlučio da uđe u napuštenu kuću za sahrane u Alabami, nije ni slutio kakvo ga iznenađenje unutra čeka.

Pogrebnu kuću u sklopu koje je i mesto za sahranjivanje pokojnika izgradio je 1992. godine muškarac po imenu Klajd But koji je imao želju da napravi pogrebno mesto za preminule poput drevnih pogrebnih mesta sličnih katakombama kakve su bile u antičkom Rimu.

But se sahranama bavio još kao tinejdžer, a kada je otvorio svoje pogrebno poduzeće, smestio ga je pod zemlju pa je nudio razne metode sahrane. Jedna od njih bila je i sahranjivanje pokojnika u veliku komoru u koju je stalo osam metalnih sanduka. Ali porodica pokojnika nije smela da uđe u tu sobu u kojoj su se nalazili sanduci već su cveće polagali na velikoj humci iznad mračne sobe, a poruke najmilijima mogli su ostaviti i na velikom memorijalnom zidu.

Ovo pogrebno poduzeće zatvorilo se 2003. godine, a 2009. godine vlasnik je preminuo od srčanog udara. U mrtvačnicu više niko nije ulazio dok je 2015. godine nije odlučio posetiti profesionalni fotograf kako bi video što se u njoj nalazi. Ni u najgoroj noćnoj mori nije očekivao šta će pronaći.

foto: Tanjug/AP

U tajnoj sobi, u koju su odlagani sanduci, i dalje su se nalazili posmrtni ostaci preminulih, a jedan sanduk bio je čak i otvoren, a u njemu su se nalazile kosti tela, ali ne i lobanja mrtvaca. – Bilo je ludo, kao u horor filmu. Polako smo obilazili mesto i gledali u ćoškove sobe pre nego što smo ulazili u njih. Bilo je jako nerealno, kao u horor filmu – rekao je tada Evans. U mrtvačnici su se, osim sanduka, nalazile i tečnosti za balsamovanje, a sve stvari bile su razbacane po podu. Nakon njihovog otkrića, vlasti su očistile napuštenu kuću, ali se o njoj u tom američkom kraju još i danas priča.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Večerni List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.