SMRT UŽIVO! Snimao se dok je vozio i pio, par minuta kasnije svi u kolima sem njega BILI SU MRTVI (UZNEMIRUJUĆE)
Džersi Vilidž, Teksas, Foto: Printscreen/Youtube

STRAŠNO

SMRT UŽIVO! Snimao se dok je vozio i pio, par minuta kasnije svi u kolima sem njega BILI SU MRTVI (UZNEMIRUJUĆE)

Optužen je za ubistvo u alkoholisanom stanju kao i nanošenje teških telesnih povreda

Objavljeno:

Šokantan video snimak emitovan je na društvenoj mreži Fejsbuk.

Naime, muškarac iz Teksasa, na gorepomenutoj mreži okačio je snimak kako pije dok vozi, nekoliko trenutaka pre nego što je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su u automobilu sem njega poginuli.

Na snimku koji je jedan od mnogih na kojima se slučajno u živom prenosu na društvenim mrežama zabeleži nečija smrt, vidi se Kamilo Morehon (47) dok vozi automobil kroz, kako lokalni mediji navode, Džersi Vilidž u Teksasu. Sa njim u kolima bili su njegova devojka kao i još dve osobe.

Tokom vožnje, on je radio verovatno jednu od najopasnijih stvari tokom vožnje, konzumirao je alkohol i hvalio se time. Nakon što je uzeo gutljaj iz pivske flaše, na španskom je rekao kako "bolje vozi kada je pijan".

Ubrzo je to, naravno, demantovao zakucavši se u pikap vozilo koje se kretalo ispred njega. U sudaru je poginula njegova devojka ali i ostale osobe iz njegovog automobila. Sam Morehon je preživeo, ali je zadobio teške telesne povrede kao i vozač pikapa.

Morehon, čiji prestup su zabeleđile i ulične sigurnosne kamere, je optužen za ubistvo iz nehata pod dejstvom alkohola, kao i za nanošenje teških telesnih povreda pod dejstvom alkohola.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.