ČUVAR BRUTALNO IZBODEN NOŽEM! Samo je zatražio od DEVOJAKA da stave maske, a njima se to nije svidelo! (VIDEO)
Zamo ih je zamolio da nose maske dok su u zatvorenom prostoru., Foto: Print Screen Youtube

Užasno

ČUVAR BRUTALNO IZBODEN NOŽEM! Samo je zatražio od DEVOJAKA da stave maske, a njima se to nije svidelo! (VIDEO)

Nakon toga, kada je stražar pokušao da zgrabi telefon počela je svađa, u tom trenutku jedna od sestara ga je udarila kantom za smeće

Objavljeno:

Dve sestre, Džesika Hil (21) i Džaila Hil (18) otužene su za pokušaj ubistva nakon što su u jednoj prodavnici nožem ubole čuvara 27 puta jer je od njih zatražio da nose maske za lice tokom kupovine, objavila je policija Čikaga.

Napad se dogodio u nedelju oko 18 sati u prodavnici obuće "Snipes" na zapadnoj strani grada, navodi The Chicago Sun-Times.

Prema navodima policije, od dve žene je zatraženo da nose maske i koriste sredstvo za dezinfekciju ruku, ali one su to odbile i počele da snimaju čuvara telefonom kada ih je zamolio da odu.

Nakon toga, kada je stražar pokušao da zgrabi telefon počela je svađa, u tom trenutku jedna od sestara ga je udarila kantom za smeće.

Kako je prepirka nastavljena, 21-godišnja Džesika Hill izvukla je skriveni "nož za češalj" i ubola muškarca 27 puta, dok ga je 18-godišnja Džaila navodno držala za kosu, saopštila je policija.

Radnik obezbeđenja zadobio je ubodne rane u grudi, leđa, vratu i rukama. Nakon što se oslobodio pao je na pod, a sestre su nastavile da ga udaraju nogama u glavu i telo.

Uprkos ranama, čuvar je uspeo da zadrži sestre u prodavnici dok policija nije stigla.

Žrtva je prebačena u bolnicu Maunt Sinai, gde je navedeno da je u kritičnom stanju, dok su obe sestre uhapšene i njima se na teret stavlja pokušaj ubistva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.