LEKARI TRAŽILI PRIRODAN POROĐAJ, DETETU OTPALA GLAVA: Jeziva smrt novorođenčeta, OVO JE UŽASNO OBJAŠNJENJE!
Porođaj, ilustracija, Foto: Profimedia

STRAŠNA VEST

LEKARI TRAŽILI PRIRODAN POROĐAJ, DETETU OTPALA GLAVA: Jeziva smrt novorođenčeta, OVO JE UŽASNO OBJAŠNJENJE!

Oko šest ujutru, majku devetogodišnje devojčice, koja je bila u osmom mesecu trudnoće, prevezena je u bolnicu "Santa Casa de Misericordia"

Objavljeno:

Odluka lekara porodilišta u Belemu (Brazil) da se trudnica porodi prirodnim putem iako joj je zbog zdravstvenih problema prethodno savetovan carski rez, koštala je života njenu bebu: u petak ujutru, detetu je se na porođaju otkinula glava i pala na pod, prenosi "San".

- Lekar u Orenu uputio ju je u Belem i napisao da sme da se porodi isključivo carskim rezom - izjavio je suprug (25) za lokalne medije.

Oko šest ujutru, majku devetogodišnje devojčice, koja je bila u osmom mesecu trudnoće, prevezena je u bolnicu "Santa Casa de Misericordia".

Protivrečne tvrdnje

Policija je saopštila da je žena čekala tri sata da je odvezu u porođajnu salu. Prijateljica (26), koja je takođe bila u bolnici, tvrdi da je više puta rekla lekarima da njena drugarica ne sme da se porodi prirodno, što je potvrdio i suprug trudnice.

- Nisu nas slušali i stalno su ponavljali da gura jače. Toliko se naprezala da se bebina glava najednom našla u ruci bolničarke i pala na pod - ispričao je suprug.

Tek posle toga su je otvorili kako bi izvukli telo novorođenčeta. Porođajna sala je bila puna ljudi u belim mantilima koji su sve to videli, ispričala je drugarica. Ona je policiji takođe rekla da su bolničarke registrovale dva bebina otkucaja - verzija koja odudara od one koju je iznela bolnica: da je beba bila mrtva još u majčinoj utrobi.

Suprug trudnice je izjavio da je ona u šoku i da se još nalazi u bolnici. Zna da joj je dete umrlo, ali ne i kako.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.