SVESNO ZARAZIO ŽENE HIV-OM, MEĐU NJIMA BILE I DEVOJČICA I BEBE! Kada je rekao zašto u sudnici je nastao muk
Svesno zarazio partnerke HIV om, Foto: Profimedia

JEZIVO

SVESNO ZARAZIO ŽENE HIV-OM, MEĐU NJIMA BILE I DEVOJČICA I BEBE! Kada je rekao zašto u sudnici je nastao muk

Taluto se tereti da je imao nezaštićeni seks sa najmanje 53 žene nakon što mu je dijagnostifikovan HIV 2006. godine, a najmlađa žrtva imala je samo 14 godina kada su otpočeli ljubavnu vezu

Objavljeno:

Italijan Velentino Taluto (33) osuđen je na 24 godine zatvora jer je svesno HIV-om zarazio 30 žena, među kojima je i najmanje jedna maloletnica.

Taluto se tereti da je imao nezaštićeni seks sa najmanje 53 žene nakon što mu je dijagnostifikovan HIV 2006. godine, a najmlađa žrtva imala je samo 14 godina kada su otpočeli ljubavnu vezu.

Ovaj računovođa je žrtve pronalazio na internetu putem društvenih mreža i sajtova za upoznavanje. Pod pseudonimom Hearty Style mamio je žene i ubeđivao ih da se upoznaju. Ubrzo nakon toga bi im pričao kako je baš zaljubljen u njih i nagovarao ih da imaju seks bez zaštite.

Iako je njegov advokat na suđenju tvrdio da je Taluto nesvesno zarazio 30 žena, ispostavilo se da je bio veoma svestan šta radi. Naime, devojkama je pričao da je alergičan na kondom i slagao ih da se nedavno testirao na HIV i da je negativan.

Neretko se zabavljao sa više žena istovremeno, a kada su ga neke od njih napale, on je uporno tvrdio da ih nije on zarazio opasnim virusom.

Njegova "bolesna igra" dovela je do toga da su, osim žena sa kojima je imao seksualni odnos, zaražene još četiri osobe - i to tri muškarca i jedna beba.

Taluto, čija je majka, ovisnica od narkotika umrla od HIV-a kada je on imao samo četiri godine, rekao je na suđenju da nije istina da je "svesno sejao smrt".

- Da je to istina ne bih se trudio da sa njima ostvarim ozbiljnu vezu. Pa mnoge devojke sa kojima sam bio poznaju moju porodicu i prijatelje. Kažu da sam hteo da zarazim što više ljudi. Da je to istina, skupljao bi devojke po barovima, ne bih ih uvodi u svoj život - tvrdio je Taluto.

Tokom izricanja presude, žrtve u sudnici su plakale.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.