MAJKA JE MISLILA DA JOJ JE ĆERKA SAMO MAMURNA, A ONDA JE IZNEDADA UMRLA: UZROK smrti ju je dotukao
Majka je mislila da je ćerka popila, Foto: Facebook printscreen

strašno

MAJKA JE MISLILA DA JOJ JE ĆERKA SAMO MAMURNA, A ONDA JE IZNEDADA UMRLA: UZROK smrti ju je dotukao

Šenon se preznojavala. Bila je u strašnim bolovima. Lorna je pozvala hitnu pomoć.

Objavljeno:

Mladi širom Evrope morali su nedeljama i nedeljama da zbog epidemije koronavirusa sede kod kući.

Kako su mere olabavljene tako su krenuli da se ponašaju “kao pušteni s lanca”. Lorna Hjuet iz Velike Britanije doživela je kraj karantina kao u najgoroj noćnoj mori pošto joj je ćerka Šenon (20) preminula posle prvog izlaska sa prijateljima.

Lorna je znala da je Šenon prethodno veče bila sa njima i razumela je što hoće malo da se provedu pa i popiju. Kada je ušla u njenu sobu ujutro, delovalo je kao da spava.

Majka je mislila da je ćerka mamurna, a onda joj je prišla i videla je da nešto nije u redu. Šenon se preznojavala. Bila je u strašnim bolovima. Lorna je pozvala hitnu pomoć.

Celu noć slala joj je poruke na koje Šenon nije odgovarala. Kada je sledećeg dana došla u bolnicu da je obiđe, doktori su joj saopštili da je preminula!

Ceo svet joj se srušio, ali dotukla ju je činjenica da se Šenon predozirala. Doktori su rekli da su sve učinili, ali da nije bilo spasa. Ništa joj nije bilo jasno.

“Ceo karantin provele smo zajedno. Zbližile smo se kao nikad pre. Svašta mi je pričala o sebi i prijateljima ali nikad da je zavisnica ili da je privlače droge. Niti mi je ikada delovala kao dete koje se drogira. Ne znam šta da mislim. Znam samo da nje više nema”, rekla je neutešna majka kojoj su ostala dva sina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.