NIJE PRALA, NI ŠIŠALA KOSU 60 GODINA: Starica pokazala neopranu kiku u obliku zmije dugu ŠEST METARA! (FOTO)
Kosu nije šišala ni prala 60 godina, Foto: Printscreen/Youtube

GOSPODE

NIJE PRALA, NI ŠIŠALA KOSU 60 GODINA: Starica pokazala neopranu kiku u obliku zmije dugu ŠEST METARA! (FOTO)

83-godišnja žena iz vijetnamske provincije Ben Tre, navodno je prestala da se šiša kad je imala samo 19 godina

Objavljeno:

83-godišnja žena iz vijetnamske provincije Ben Tre, navodno je prestala da se šiša kad je imala samo 19 godina, što objašnjava njenu šest metara dugu kosu u obliku pitona.

Samo nedelju dana nakon što je 95-godišnji Indijac Dodapaliah sa svojom 7,3 metara dugom kosom posto viralan, za koju tvrdi da je nikad nije šišao, pažnju je privukla priča o ženi iz Vijetnama koja kaže kako nije ni šišala ni prala kosu 64 godine.

foto: Printscreen/Youtube

Žena kaže kako je kad se šišala s 19 godina doživela jake glavobolje zbog kojih su je roditelji odveli kod doktora, ali simptomi su ostali i nakon propisane terapije. Tvrdi da su glavobolje nestale kad joj je kosa narasla pa se od tada više nije šišala.

Tada sam prestala da kratim kosu i kako je rasla, tako je moja bolest postepeno jenjavala. Začudo, kad sam oprala kosu, glava me je opet počela da boli. Tad sam u potpunosti prestala da perem kosu i nisam puštala da mi voda dodirne glavu - rekla je nedavno Dinh.

foto: Printscreen/Youtube

Kako joj je kosa rasla, bilo joj je sve teže da hoda sa njom pa je napravila veliki dredlok koji je sad veći od šest metara i izgleda kao piton. Iako joj je kosa na glavi sad uglavnom seda, većina njene "zmije" je još uvek smeđa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.