ČISTIO JE STAN POKOJNE MAJKE A U ZAMRZIVAČU PRONAŠAO LEŠ! Prava istina o svemu ga je dotukla za ceo život!
Menhetn policija / Ilustracija, Foto: Printcsreen

STRAŠNO!

ČISTIO JE STAN POKOJNE MAJKE A U ZAMRZIVAČU PRONAŠAO LEŠ! Prava istina o svemu ga je dotukla za ceo život!

Komšije su progovorile, svet je krenuo da mu se ruši

Objavljeno:

Tokom sređivanja stana preminule majke na Menhetnu, njen sin doživeo je veliki šok.

Nakon što je otvorio zamrzivač, u njemu je pronašao nepoznat i jako star leš. Prvo je, kako je ispričao policajcima, seo na sofu da dođe k sebi, a onda je počeo da razmišlja ko bi to mogao da bude.

Jednu stvar je znao – majka nikad nije htela da otvara zamrzivač i bio je bukvalno hermetički zatvoren kad ju je obilazio.

Potom je pozvao policiju koja je takođe konstatovala da je leš bio u veoma lošem stanju, toliko da je bilo teško razaznati da li se radi o muškarcu ili ženi i koje je uopšte boje kože.

Misterija nije bila ni blizu da bude rešena čiji je leš u pitanju. Vlasnik zgrade rekao je da je čuo mladića kako vrišti u stanu.

“Bio je šokiran kada je našao telo. Ne znam o kome se radi, nikad nisam viđao da iko dolazi u stan njegove majke”, rekao je vlasnik objekta.

Policija i dalje ne uspeva da utvrdi o kome se radi, ali prvi trag koji imaju gotovo da je dotukao ionako uznemirenog sina.

Prema rečima drugih komšija iz zgrade, njegova majka bila je napolju ponekad u društvu jako sumnjivih ljudi iz kraja. Kako majka, prema tvrdnjama sina “mrava u životu ne bi zgazila”, izgleda kao da je vodila dvostruki život.

(Espreso.co.rs / Objektiv.rs, Newyorkpost)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.