ŽENA BIL GEJTSA PORUČUJE NAM DA JE VEŠTICA?! Šta znači satanistički simbol oko Melindinog vrata?
A gledajući sve indirektne dokaze, ova tvrdnja će se koristiti kao jedan oblik “verodostojnog porekla”, Foto: Printscreen

ZONA SUMRAKA

ŽENA BIL GEJTSA PORUČUJE NAM DA JE VEŠTICA?! Šta znači satanistički simbol oko Melindinog vrata?

Želi da nam kaže da je veštica

Objavljeno:

Mnogi se pitaju zašto tačno Melinda Gejts nosi satanističko obeležje – obrnuti krst tokom intervjua?

Čak i znajući sve što već znamo o stvarnom sistemu verovanja ljudi koji trenutno upravljaju SAD-om, da obožavaju razne vrste referenci na đavola, ipak ove vrste očiglednih provokacija „nikad ne prestaju da zadivljavaju“ , a takođe postavljaju i vrlo ozbiljna pitanja.

foto: Printscreen

Odmah da budemo jasni, nije upitanju „Foto-šop“, pa hajde onda da raščlanimo neke od mogućnosti zašto nosi ovaj krst:

foto: Printscreen

1- Zaboravila je da ga skine – iako malo verovatno, izgleda da je ovde vidljivo prikazan sa nekim očiglednim razlogom, što je upravo naše pravo pitanje.

2- To je krst Svetog Petra – tvrde da je ipak katolik, i da se ovaj krst istorijski koristi na ovaj način. Međutim, to je daleko od njegove savremene upotrebe ili načina na koji bi publika reagovala.

A gledajući sve indirektne dokaze, ova tvrdnja će se koristiti kao jedan oblik “verodostojnog porekla”. Velika većina katolika nikada ne bi pomislila da nosi ovaj krst, iz očiglednih razloga.

foto: Printscreen

Ipak, istorija usmerava u drugi pravac. Najranija referenca modernog korišćenja potiče od Eugena Vintrasa. Vintras je bio francuski gnostički prosvetitelj iz sredine 19. veka (1807-1875).

Propovedao je kraj sveta i tvrdio je da je primio poruke od Arhanđela Mihaila. Vatikan je osudio Vintrasa, a nakon osude počeo je da upotrebljava obrnuti krst.

Pominjanje ove satanističke konotacije potiče od Levija koji kaže da Vintrasov obrnuti krst „označava đavolski uticaj“.Tako znamo da ovo nije krst svetog Petra, već antihristov krst.

3- Želi da nam kaže da je veštica. Zašto bi Hilari Klinton i Marina Abramović preuzele svu slavu i uplašile svu decu?

4- Čini se da plašenje dece, izazivanje straha predstavlja deo njihovog sistema verovanja. Ne moramo čak ni da upadamo u materijalistička doslovna pitanja o adrenohromu, znamo da sistem verovanja koji izaziva strah „hrani demone“ stvaranjem još više emocija zasnovanih na strahu u svetu.

5- Oni zaista žele da „troluju“ polovinu američke populacije, prouzrokvajući još više podela. To bi dovelo do objavljivanja članaka poput ovog.

Ako pogledate stvari koje ona zapravo kaže, polovina toga ne samo da nije sporna, već je i zaista dobra. Prevara nije samo druga polovina koja je pogubna, već da su, ako su zaista ozbiljni o dostojnoj polovini, svim svojim novcem i snagom već mogli izvršiti te promene.

6- Veliki deo tog trolovanja bio bi da izazove mržnju prema njoj, još jednu emociju koja ih hrani. Znam da je to trik, zato nam je potrebna ljubav. Radikalna ljubav.

Trebali bismo da sažaljevamo njih i njihovu dušu, a ljutnja i mržnja samo hrane njihov tim. To ne znači da se ne branimo nikakvim sredstvima. Ali ako smo napadnuti, mi gađamo cilj i pucamo sa mislima o poniznosti, sažaljenju, oproštaju i ljubavi.

7- Reakcija javnosti čini je žrtvom – Da li je Melinda Gejts žrtva? Hoće li to biti više ‘mržnja na mreži’ od strane belih nadmoćnih nacističkih pristalica Trampa?

8- Zato što njihov satanistički sistem verovanja zahteva da sve više u javnosti pokazuju ko su i koji su im ciljevi. Suprotno uvreženom mišljenju, zlo je slaba sila u svetu. Trenutno postoji više zla nego u bilo koje drugo vreme, jer đavoli već neko vreme rade na tome da ga manifestuju i dočaraju. Decu su učili ‘zlu’ verziju istorije, fokusirajući se na ratove umesto na duge periode relativnog mira.

9- Moraju da normalizuju svoj satanizam. Da, započinje tako što želimo da mislimo da su stvari takve kave su uvek bile, samo sada više koristimo tehnologije. To je deo njihove laži.

Zlo je tako slaba sila u svetu da nas primarni napor društvenih medija, mejnstrim novinarstva, zagađivača i toksina u našem vazduhu, hrani, vodi i lekovima obmanjuje, čini nas poslušnima, bolesnima, zavisnima i zaglavljenima u matrici njihove tiranije. Kapitalistički, potrošački marketing radi 24 sata na dan, vibrira kroz vazduh. To je koliko truda je potrebno da zlo ima prednost. A mi se još borimo protiv toga. Zlo je tako slabo piše Hoakin Flores za Fortruss, prenosi Webtribune.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.