KAKVA KAZNA ZA KRŠENJE ZABRANE KRETANJA! Ovo svet još nije video, 500 PUTA?
ilustracija, Foto: Youtube printscreen, Ilustracija

neobična kazna

KAKVA KAZNA ZA KRŠENJE ZABRANE KRETANJA! Ovo svet još nije video, 500 PUTA?

Policija je odlučila da ih kazni na krajnje neobičan način - da 500 puta napišu i kažu "izvinite", što su učinili pod budnim okom čuvara reda

Objavljeno:

Neobična kazna zadesila je grupu turista u Indiji, koji su morali 500 puta da napišu i kažu "izvinite" pošto su prekršili zabranu kretanja u gradu Rišikeš, u podnožju Himalaja na severu zemlje.

Grupa u kojoj je bilo 10 stranih turista, uhvaćeno u šetnji tim indijskim gradom, čime su prekršili naredbu nadležnih kojom je dozvoljeno kretanje samo u nužnim situacijama, kao što je odlazak do apoteke ili prodavnice po namirnice.

Policija je odlučila da ih kazni na krajnje neobičan način - da 500 puta napišu i kažu "izvinite", što su učinili pod budnim okom čuvara reda, a objavljeno je na Tviter nalogu Rišikeš vrajtig onlajn magazina.

Više od 700 stranih turista iz SAD, Australije, Meksika i Izraela, koji borave u ovom delu Indije, proteklih dana kršili su mere zabrane kretanja, navodi se u izveštaju lokalnih policajaca koji su turistima izrekli neobičnu kaznu kako bi ih naučili lekciji.

Indijska policija je navela da će usmeravati hotele kako bi se omogućilo stranim gostima da izlaze napolje samo u pratnji lokalnih pomagača, a ugostiteljima koji ne budu poštovali ove naredbe slede novčane kazne

(Espreso.co.rs/Kliks.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.