OVAJ MLADIĆ SVAKI DAN PIJE SVOJ URIN I NJIME MASIRA LICE: Tvrdi da je mokraća NAJBOLJI LEK (VIDEO)
Voli da pije urin, Foto: Daily Mail printscreen

poremećeno

OVAJ MLADIĆ SVAKI DAN PIJE SVOJ URIN I NJIME MASIRA LICE: Tvrdi da je mokraća NAJBOLJI LEK (VIDEO)

32-godišnji trener prvi je put počeo sa ovom čudnom navikom pre četiri godine, pošto je pročitao o navodnim koristima urina

Objavljeno:

Hari Matadin iz Hempšira tvrdi da se oseća bolje nego ikad nakon što je svaki dan počeo piti vlastiti urin - i čak se "maže" njime, hvaleći njegova svojstva protiv starenja.

32-godišnji trener prvi je put počeo sa ovom čudnom navikom pre četiri godine, pošto je pročitao o navodnim koristima urina. Sada pije 200 ml ustajalog urina - koji može biti star od nekoliko nedelja do mesec dana - i svakodnevno se dopunjava svežom mokraćom.

I iako se u početku borio sa ukusom, Hari sada voli ukus svoje ostarele mokraće. Harri je takođe masira u kožu ujutro i insistira na tome da je to najbolji proizvod protiv starenja.

Kaže da se oseća zdravije, srećnije i pametnije nego ikad ranije, tvrdeći da je ispijanje urina izlečio njegovu depresiju i da ga sada redovno pomešaju sa muškarcima u dvadesetim godinama.

- Terapija urinom je umetnost i nauka o sakupljanju i skladištenju sopstvenog urina u bočici, omogućavajući mu da se fermentira samim sobom u prirodnom procesu, a zatim se pomoću tog „ostarelog“ urina lečite , bilo da ga pijete, masirate u krv kroz kožu - objasnio je.

- Za mene to nije bilo ništa drugo nego veoma moćno! Počeo sam sa svežom terapijom urinom zbog toga što se nisam osećao fizički zdrav i bio sam depresivan, a to je uradilo čuda u uklanjanju moje depresije.

Hari je počeo sa ovom praksom nakon što je pročitao jednu knjigu, a sada širi svoje teorije o lečenju urinom na društvenim mrežama, gde ga prati 2.500 ljudi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.