PRVO SU UMRLE ĆERKE: Pepeo roditelja je rasut po ružama na grobu, 7 meseci se tu pojavljivao nepoznat čovek, a onda
Postavili su skrivene kam ere na obližnje drvo kako bi uhvatili počinioca na delu, Foto: Profimedia

frapantno

PRVO SU UMRLE ĆERKE: Pepeo roditelja je rasut po ružama na grobu, 7 meseci se tu pojavljivao nepoznat čovek, a onda

Pepeo roditelja bio je posut po ružama koje su stajale pored groba sestara na istočnom groblju u Halu

Objavljeno:

Četiri godine kasnije njihova majka Patrisija, umrla je nakon što je doživela srčani udar, a njen muž preminuo je godinu dana kasnije, prenosi Dejli mejl.

Prijatelji i rođaci Stiva i Pet Rasel, koji su sahranjeni u grobu zajedno sa svoje dve mlade ćerke, primetili su da cveće koje su ostavljali na grobnom mestu, nestaje na istočnom groblju u Halu.

Postavili su skrivene kamere na obližnje drvo kako bi uhvatili počinioca na delu i rekli su da lopov krade cveće svake nedelje već sedam meseci.

Jedna od ćerki (12) preminula je pre 31 godinu, kada se srušila u školi zbog problema sa srcem. Njena sestra bolovala je od iste bolesti i preminula u 18-oj godini 1996. godine.

Pepeo roditelja bio je posut po ružama koje su stajale pored groba sestara na istočnom groblju u Halu.

Alan Hejli (73) bio je užasnut kada su mu prijatelji rekli da neko uzima cveće sa njihovog groba.

- To je grob mojih ujaka i ujne i njihove dve ćerkice. Uvek sam dolazio da ih posećujem. Prijatelji su me zvali i rekli da neko krade cveće i dekoracije sa groba. Bio sam prestravljen! Mnogo sam potrešen, oni su bili voljena porodica. Ne mogu da počivaju u miru zbog ovoga - rekao je on.

Porodica i prijatelji postali su uznemireni zbog cveća koje je nestajalo i odlučili su da rezreše misteriju. Postavili su skrivenu kameru na obližnje drvo koje je gledalo na grob.

Septembra 28., kamera je snimila čoveka koji posećuje grob, ali niko nije uspeo da ga prepozna. On se može videti kako stoji na grobnoj parceli sa njegovim biciklom pre nego što uzima buket cveća i proliva vodu po grobu.

Slike koje su uzete sa kamere pokazuju da je cveće nestalo samo dva minuta nakon njegove posete grobnom mestu. Slučaj je prijavljen policiji.

Čovek je primećen na kameri ponovo u petak uveče, 9. novembra, i malo posle njegovog dolaska cveće sa groba je ponovo nestalo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.