REŠENA MISTERIJA ITALIJANA KOJI JE PRONAĐEN U ŠKOTSKOJ:  Zapravo je za sve kriva njegova KRIZA SREDNJIH GODINA!
Foto: Chi l'ha visto / printscreen

PRESMEŠNO

REŠENA MISTERIJA ITALIJANA KOJI JE PRONAĐEN U ŠKOTSKOJ: Zapravo je za sve kriva njegova KRIZA SREDNJIH GODINA!

Njegova priča sada je dobila neverovatan obrt!

Objavljeno: 13:35h

Sećate li se Italijana koji je nestao u blizini Pize, a onda su ga pronašli u Edinburgu?

Njegova priča sada je dobila neverovatan obrt!

Salvatore Manino (52) tvrdio je da se ne seća ničega, ali sada je promenio priču. On je priznao da je lažirao svoju amneziju, kako bi izbegao zvocanje svoje tašte!

Njegov nestanak u Pizi istraživala je policija, pa su na njegovom računaru pronašli dokaze da je pretraživao "kako nestati" i "kako lažirati amneziju".

Otac četvoro dece je onda konačno priznao sve britanskoj policiji:

- Uradio sam to kako bi pobegao od tašte koja stalno zvoca. Nisam izgubio sećanje. Želeo sam da pokažem mojoj porodici koliko sam im bitan. Želeo sam da povratim svoju ulogu muža i oca koju mi je tašta otela.

Manino je pobegao iz Pize i otputovao u Edinburg. Pre odlaska kući je ostavio torbu sa 10.500 evra, kao i misteriozni numerički kod koji je dešifrovao njegov najstariji sin (18).

Pre nego što je otišao u Škotsku, radio je u kineskom supermarketu u gradu Prato u Toskani. Istražitelji su zato mislili da je pobegao od "kineske mafije" što je njegovoj porodici bio šok.

Pronašli su ga u katedrali u Edinburgu i indetifikovali pomoću tetovaža. Žena i deca su odmah doleteli da ga vide, a on je tvrdio da ne zna ko su. Kada su se vratili u Italiju, doktori su utvrdili da je sa njegovim pamćenjem sve u redu.

Sada će italijanska policija tužiti, a izvori bliski porodici za medije su otkrili da njegova supruga uopšte nije zadovoljna ishodom svega, da je potrošio živce, vreme i novac, a da njena majka uopšte nije toliko "zla" kao što zet tvrdi.

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.