TERMINI SU REZERVISANI NEDELJAMA UNAPRED: U Italiji otvoren prvi BORDEL SA LUTKAMA, a ponuda i cene ovog mesta će vas iznenaditi! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

budućnost seksualnosti?

TERMINI SU REZERVISANI NEDELJAMA UNAPRED: U Italiji otvoren prvi BORDEL SA LUTKAMA, a ponuda i cene ovog mesta će vas iznenaditi! (VIDEO)

Interesovanje je ogromno

Objavljeno:

Italijani po svemu sudeći jedva čekaju da isprobaju seks sa čak sedam različitih lutaka, i to za 100 evra po satu, u prvom bordelu sa lutakama za seks u toj zemlji.

Ovaj bordel, koji se nalazi u Torinu, tek je otvoren, a već je popunjen rezervacijama nedeljama unapred.

LumiDolls u Torinu je tako dom za šest ženskih silikonskih lutaka i jednog muškog lutka. Ova firma za izradu lutaka koristi materijale koji korisnicima pružaju realističniji doživljaj seksa od lutaka na naduvavanje i robota za seks.

Muškarci i žene tako imaju sad priliku uživati u potpuno novoj vrsti ljubavnih strasti u sobama opremljenim krevetima, kupatilima i velikim televizorima na kojima mogu gledati porno filmove.

Klijenti mogu birati koju lutku žele, zavisno o tome šta imaju odeveno na sebi i u kojoj pozi se nalaze.

U lutkama mogu uživati sami, s partnerom ili u većim grupama. Muški model Aleksander ima nekoliko penisa koji se mogu menjati. Variraju od 13 do 18 cm dužine.

Ova kompanija već ima ovakve bordele širom Evrope. Sat vremena zabave naplaćuje 100 evra, dva sata 180 evra, a za 30 minuta 80 evra.

Nakon korištenja, lutke idu na detaljno čišćenje koje traje dva sata. Pre korištenja, mušterije moraju položiti depozit od 50 evra u slučaju da tpkom 'odnosa' unište lutku.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.