ODLUČILA JE DA SE BORI I SVE NAS RAZNEŽILA: Krava iskočila iz kamiona, slomila ruku radniku i otplivala do slobode
Ova krava je na čudestan način pobegla od svog vlasnika, Foto: Fonet

bizarno!

ODLUČILA JE DA SE BORI I SVE NAS RAZNEŽILA: Krava iskočila iz kamiona, slomila ruku radniku i otplivala do slobode

Krava je nakon bekstva iz kamiona skočila u jezero i otplivala do jednog od ostrva koja se nalaze u sredini jezera.

Objavljeno:

Jedna krava na jugu Poljske oštro se usprotivila težnji svog vlasnika da je odvede na klanicu, tako što je probila metalnu ogradu na kamionu i pobegla do obližnjeg jezera. Kad je vlasnik pokušao da je vrati na farmu, slomila je ruku jednom od njegovih radnika.

Krava je nakon bekstva iz kamiona skočila u jezero i otplivala do jednog od ostrva koja se nalaze u sredini jezera. Vlasnik, poznat kao gospodin Lukaš, rekao je da je u jednom momentu video i kako je zaronila, prenosi "Index.hr".

Nakon nedelju dana bezuspešnih pokušaja da je vrati na farmu, vlasnik je odustao od te namere i odlučio da se pobrine da uvek ima dovoljno hrane za preživljavanje.

U pokušaju da kravu vrati na farmu, vlasniku su u pomoć pritekli i vatrogasci koji su brodom došli do ostrva. Međutim, kad ih je krava ugledala, samo je otplivala do poluostrva udaljenog 50 metara.

Kad su pozvali veterinara da pokuša da je uspava, on je objasnio da trenutno nema sredstva za uspavljivanje i da će potrajati nekoliko dana dok mu to dostave, a vlasnik je u jednom momentu razmišljao i da odbeglu kravu jednostavno upucaju.

Poljski političar i bivši pevač Pavel Kukiz na Fejsbuku se uključio u celu priču i podelio post u kojem je ponudio da plati kako bi se "krava heroina" spasla od smrti.

"Krava je herojski pobegla i uspela da stigne do ostrva u sredini jezera. Nije se predala ni vatrogascima koji su došli po nju i još se bori. Nisam vegetarijanac, ali njena odlučnost i volja da preživi su neprocenjivi. Zbog toga sam odlučio da učinim sve što je u mojoj moći kako bi joj se omogućilo da ostane na sigurnom i da proživi život sve do prirodne smrti", rekao je on.

Bonus video:

NAJSMOTANIJI LOPOV NA SVETU! Hteo ciglom da razbije izlog, a potrefio glavu svog pajtosa!

(Espreso.co.rs/alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.