KOLA SU BILA UŽASNO PRLJAVA I REŠILI SU DA IH DAJU: Nakon par dana shvatili su da im je to bila najgora odluka ikad
Nehigijena u automobilu, Foto: Screenshot: YouTube

strašno

KOLA SU BILA UŽASNO PRLJAVA I REŠILI SU DA IH DAJU: Nakon par dana shvatili su da im je to bila najgora odluka ikad

Prizor je užasavajući!

Objavljeno:

Enterijer Pežoa je bio u takvom stanju da je izgledao i mirisao kao pepeljara.

Danas je odlazak u auto perionicu mnogima postao uobičajen, gotovo deo osobne higijene. Svest se podigla pa smo tako tokom godina naučili da su volan i ručica menjača neretko po pitanju koncentracije mikroorganizama neka od najprljavijih mesta s kojim se susrećemo. Postoje i oni koji smatraju kako je odlazak u perionicu automobila nepotreban gubitak vremena te su se pomirili s činjenicom da im je automobil podjednako "čist" izvana i iznutra.

Među njima potpuno drugu dimenziju daje zapušteni enterijer auta kod korisnika koji je ujedno i pušač. Pretrpana pepeljara je tek početak, a pritom je pepeo najmanji problem. Ono katrana što se nije uhvatilo na plućima putnika ostalo je na svim ostalim površinama u automobilu. A što je površina hrapavija i poroznija, čišćenje je dugotrajnije.

A ponekad je enterijer toliko prljav da neki odustanu. Upravo takav je ovaj Pežo 207, koji je definitivno video bolje dane. Što nije prekrio pepeo, prekrili su komadi stakla, ostaci hrane i prosutog soka. I onda je sva ta nečistoća dodatno zapečena dimom cigarete, odnosno smolom iz dima.

U čišćenju takvih površina potrebno je koristiti najjača oružja i imati strpljenja. Paarni čistač, hemikalije i puno ručnog rada, sve to potrebno je koristiti kako bi se stvari koliko-toliko popravile. Ekstreman primer sledi u nastavku.

Upozoravamo, za čistunce će biti uznemirujući, barem u prvim minutama.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.