OVO ČUDO ĆE BITI NOV SRPSKI AUTO! Makina koja može da spasi posrnulu domaću privredu! (VIDEO)
Foto: Promo

bravo!

OVO ČUDO ĆE BITI NOV SRPSKI AUTO! Makina koja može da spasi posrnulu domaću privredu! (VIDEO)

Aqos Technologies predstavio viziju brenda na 24 Sata Elegancije by Chivas u Beogradu

Objavljeno:

Najvažniji događaj sveta automobilizma u Jugoistočnoj Evropi, KONKURS ELEGANCIJE 2017 u okviru manifestacije 24 sata Elegancije by Chivas, imao je svoju briljantnu završnicu u Beogradu 2. i 3. septembra.

Spektakularna izložba donela je najlepše oldtajmere koji su blistali na platou kod Beograda na Vodi, kao i jedinstvene izložbe novog automobilskog brenda AQOS, kompanije Aqos Technologies, kojom je predstavljena vizija budućnosti ove kompanije.

Izložbe se oduševile mnogobrojne posetioce na omiljenom šetalištu glavnog grada.

foto: Promo

Futurističku viziju automobila i specijalnu promociju domaćeg dizajnerskog umeća prvog srpskog automobilskog brenda AQOS, pedstavio je CEO kompanije Saše Milovančevića sa svojim timom: Đorđem Radojčićem – 3D dizajnerom, Markom Cvetkovićem – Marketing i PR i Dragoljub Pavlović – Inženjer mašinstva.

Veliko interesovanje medija u Srbiji vladalo je oko projekta Aqos.

foto: Promo

“Deset godina, iako zvuči dugo, u auto-industriji nije dugačak period. Mi smo ostavili prvu deceniju iza sebe. Taj period je i najrizičniji u poslu, jer treba opstati, a zatim i pronaći kvalitet i performanse kako bi postali značajni i potrebni industriji”, rekao je Saša Milovančević i dodao da Aqos obraća ljudima dobrog ukusa i zavidnog tehničkog znanja.

foto: Promo

Aqos Technologies je ovom prilikom predstavio i svoju ideju brenda: ’’Aqos predstavlja gamu od šest automobila, u tri podbrenda. Jedan je mejnstrim, svakodnevni auto namenjen gradskoj vožnji, takozvana crvena serija, drugi, “blue label“ jeste malo luksuznija varijanta, sa ručno rađenim prototipovima po narudžbini, a razvijamo i zelenu seriju – električna i solarna vozila, koja će doći na kraju, posle prve dve.’’ Zaključio je Saša Milovančević.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.