OVO SU NAJBOLJI POLOVNJACI: Pogledajte ko je poneo TITULU ove godine, IZNENADIĆETE SE!
pOLOVNI AUTOMOBILI, Foto: Zorana jevtić / Profimedia

OBJAVLJENI RAEZULTATI

OVO SU NAJBOLJI POLOVNJACI: Pogledajte ko je poneo TITULU ove godine, IZNENADIĆETE SE!

Proglašeni najbolji polovnjaci 2022. godine

Objavljeno: 23:30h

Auto Express je objavio rezultate izbora za „Najbolji polovni automobil 2022. godine“. Ovogodišnji pobednik je Škoda Karoq, a kao kriterijumi su postavljeni cena, pouzdanost, dostupnost, praktičnost, ali i očuvanje vrednosti.

Kako tvrdi britanski portal, Škoda Karoq ne samo da donosi odličnu vrednost za uložen novac, već ga dodatni prostor, praktičnost i premijum osećaj čine ovogodišnjim šampionom. Prema njihovom mišljenju, u ponudi agregata ne postoji loš izbor, a ovaj češki krosover nudi odličan balans između komforne vožnje i upravljivosti.

Škoda
Škodafoto: Printscreen/Youtube/Tafra Channel

Na drugom mestu našao se Citroen C3 Aircross, koji je 2021. bio pobednik ovog izbora. Interesantan dizajn, praktična kabina i izuzetan komfor zaduženi su za visok plasman ovog krosovera. Naravno, jedan od faktora je i vrednost koja je odlična za uložen novac, ali je enterijer zapravo najbolja stvar kod ovog modela. Kombinacija interesantnog dizajna i svestranosti za celu porodicu čini ovaj automobil praktičnim i privlačnim. Ipak, kao mana se ističe činjenica da Citroen C3 Aircross nije zabavan za vožnju poput nekih rivala.

Škoda RS, Škoda
foto: Printscreen/Youtube/ Autowizja

Treću poziciju zauzeo je Volvo S90. Privlačan izgled, vrhunski kvalitet izrade i izuzetan komfor razlog su uspeha ovog modela. Zahvaljujući minimalističkom dizajnu enterijera, S90 je možda čak i korak ispred nemačkih rivala. Švedski automobil nudi i više prostora, a komfor na zadnjoj klupi je na nivou najboljih limuzina.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.