DOK SU DRUGI ČEKALI SATIMA NA GRANICI, ON SE VEĆ PLAKNUO NA MORU! Tvrdi da je pronašao PUT BEZ GUŽVE DO GRČKE
Ilustracija, Foto: Facebook/Igor Nacevski/Grčka uživo

snašao se

DOK SU DRUGI ČEKALI SATIMA NA GRANICI, ON SE VEĆ PLAKNUO NA MORU! Tvrdi da je pronašao PUT BEZ GUŽVE DO GRČKE

"Mi smo otišli na taj prelaz kad smo išli s Lefkade jedne godine kako bismo izbegli Evzoni. Put je bio blagi užas, a na kraju je i tu bilo gužve. Manje nego na Evzoniju, ali nije ni da smo samo prošli"

Objavljeno:

Juče, na graničnom prelazu Bogorodica između Severne Makedonije i Grčke, koloni vozila se nije video kraj.

Već danima čitamo o nenormalnim gužvama na graničnim prelazima, te mnogi vozači pokušavaju da pronađu alternative. Kako je u toku letnja sezona, najveće gužve su na graničnim prelazima koji vode ka moru, pogotovo Grčkoj.

Na primer juče, na graničnom prelazu Bogorodica između Severne Makedonije i Grčke, koloni vozila se nije video kraj.

Tako je danas, na Facebook stranici Grčka uživo osvanula objava od jednog vozača, koji tvrdi da je pronašao najbolji put da se izbegne gužva i podelio ga sa ostalim članovima grupe.

"Najbolji put da se izbegne gužva, put je vrlo dobar, a ulaz u Grčku preko Niki (Megjitlija) blizu Bitolja. Možda ima neki kilometar više nego preko Evzoni, ali uopšte nema čekanja", napisao je ovaj vozač.

Grčka
foto: Facebook/Igor Nacevski/Grčka uživo
Grčka
foto: Facebook/Igor Nacevski/Grčka uživo

Međutim, u komentarima na objavi ovog vozača, mišljenja su podeljena.

"Mi smo otišli na taj prelaz kad smo išli s Lefkade jedne godine kako bismo izbegli Evzoni. Put je bio blagi užas, a na kraju je i tu bilo gužve. Manje nego na Evzoniju, ali nije ni da smo samo prošli", glasi jedan komentar.

"Put je solidan, ali i naporniji za vozače zbog dosta krivina na nekim deonicama.Plus, saobraćaj teče sporije zbog ograničenja u zapadnom delu Severne Makedonije. Da ne pričamo o tome da se uglavnom vozi magistralnim putevima i kroz naselja. Dvaput razmisliti da li proći ovim pravcem", kaže drugi vozač.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.