POKUŠALI PRODAVCU DA PRODAJU OVAJ "TRIK" KAKO BI SMANJILI CENU POLOVNJAKA: Nikako im se nije ispatilo!
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVERICA

POKUŠALI PRODAVCU DA PRODAJU OVAJ "TRIK" KAKO BI SMANJILI CENU POLOVNJAKA: Nikako im se nije ispatilo!

Muškarac (35) u Zalfeldu, u Tiringiji, odlučio je da proda svoj automobil

Objavljeno:

Najčešće se prevare u trgovini polovnim automobilima povezuju sa prodavcima, ali ovoga puta nije bilo tako.

Dovitljivost kupaca sa ciljem da snize cenu polovnjaka ponekad se graniči sa kriminalom, odnosno može se meriti sa maštovitošću trgovaca. Dvojac u nemačkoj oblasti Tiringiji pokušao je prodavcu polovnjaka "prodati" trik sa motornim uljem, ali je razotkriven.

Muškarac (35) u Zalfeldu, u Tiringiji, odlučio je da proda svoj automobil.

Dvojica muškaraca (23 i 41) došli su da pogledju vozilo. Međutim, dvojac je očigledno nameravao da snizi cenu – ali ne na legalan način.

Kako je saopštila lokalna policija, jedan od njih je odvratio pažnju prodavcu, odnosno, krenuo je da ga zagovara. U tom trenutku, drugi kupac je na dva mesta krišom prosuo ulje u motorski prostor.

Plan 41-godišnjaka i njegovog 23-godišnjeg partnera bio je da simuliraju problem sa curenjem ulja iz motora, kako bi snizili cenu vozila, prenosi Revijahak.

1 / 6 Foto: Profimedia

Prema rečima nadležnih, prodavac je prilično dobro znao u kakvom je stanju njegov automobil, a ni dvojica osumnjičenih prevaranta takođe nisu previše vešto izveli ovu operaciju.

Kada je prodavac uočio prevaru, alarmirao je policiju. Protiv 41-godišnjaka i 23-godišnjaka sada se vodi istraga zbog pokušaja prevare i oštećenja imovine, navodi 24auto.de.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.