OPORAVAK JE U PRVOM PLANU! Najbolja teniserka sveta propušta dva velika turnira (FOTO)
Foto: Profimedia

TELO SE NIJE OPORAVILO!

OPORAVAK JE U PRVOM PLANU! Najbolja teniserka sveta propušta dva velika turnira (FOTO)

Ešli Barti planirala da se na teren vrati tokom aprila

Objavljeno: 10:46h

Ešli Barti, najbolja igračica sveta, neće igrati na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju.

Šampionka Australijan opena oglasila se na društvenim mrežama saopštenjem kako će propustiti dva velika takmičenja koja su na programu tokom ovog meseca. Ešli je planirala da se na teren vrati tokom aprila kada su na rasporedu takmičenja u Bili Džin King kupu.

- Nažalost, moje telo se nije oporavilo onako kako sam se nadala posle Australijan opena, tako da nisam bila u stanju da se adekvatno pripremim za Indijan Vels i Majami. Ne verujem da sam na nivou neophodnom da bih pobeđivala na ovim takmičenjima i kao rezultat toga odlučila sam da se povučem sa oba turnira. Volim ove turnire i tužna sam što se neću tamo takmičiti, ali oporavak tela mora da mi bude u fokusu - poručila je Ešli Barti.

Ona će izgubiti 1.000 poena koje je prošle godine osvojila u Majamiju, ali i dalje ima veliku prednost u odnosu na rivalke.

1 / 3 Foto: Profimedia

Ipak, Barbora Krejčikova, Arina Sabalenka, Iga Švjontek ili Anet Kontaveit mogli bi da ugroze njeno prvo mesto, ali bi svaka od njih morala da osvoji i Indijan Vels i Majami kako bi došlo do promene na vrhu.

Takođe, što se tiče Indijan Velsa, tamo neće igrati ni finalistkinja Australijan opena Danijel Kolins, koja se još ne oseća dobro posle poraza na turniru u Dubaiju.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.