NIK KIRJOS SE POTPUNO SLOMIO! Razmišljao sam o saoubistvu, pio, drogirao se... (FOTO)
Nik Kirjos, Foto: Profimedia

POTRESNA ISPOVEST!

NIK KIRJOS SE POTPUNO SLOMIO! Razmišljao sam o saoubistvu, pio, drogirao se... (FOTO)

"To je bio jedan od najmračnijih perioda u mom životu"

Objavljeno:

Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos je objavio emotivnu ispovest na Instagramu gde je priznao da je razmišljao o samoubistvu, kao i da je konzumirao alkohol i drogu.

Promena u njegovom ponašanju je vidljiva posle i konačno je uspeo da se suči sa samim sobom.

On je objavio fotografiju napravljenu pre tri godine na Australijan Openu, a na kojoj se vide znaci samopovređivanja na podlaktici.

Nik Kirjos, Tanasi Kokinakis
foto: Profimedia

- Ovo sam ja pre 3 godine na Australijan openu. Većina bi pretpostavila da sam psihički dobro ili da uživam u životu. To je bio jedan od najmračnijih perioda u mom životu- počeo je ispovest Kirjos.

- Na mojoj desnoj ruci možete da vidite znake samopovređivanje. Imao sam samoubilačke misli i bukvalno sam se borio da ustanem iz kreveta, a kamoli da igram pred milionima ljudi. Bio sam usamljen, depresivan, negativan, konzumirao sam alkohol, drogu, odbacio sam porodicu i prijatelje - napisao je Kirjos u opisu fotografije koju je objavio na svom Instagram nalogu.

Kako kaže, nikome nije mogao da veruje.

- Osećao sam se kao da ne mogu da pričam ili da nikome verujem. Ovo je bio rezultat zatvaranja u sebe i odbijanja da se oslonim na svoje voljene i jednostavno da samo malo po malo guram sebe da budem pozitivan. Znam da svakodnevni život može da izgleda izuzetno iscrpljujuće, ponekad nemoguće. Razumem da se osećate slabo ili uplašeno ako otvorite. Kažem vam odmah, u redu je, niste sami. Prošao sam kroz ta vremena kada je izgledalo kao da te pozitivne energetske vibracije nikada neće biti stvarnost. Molim vas, nemojte se osećati kao da ste sami, ako se osećate kao da ne možete ni sa kim da razgovarate, tu sam, javite se. Ponosan sam što mogu da kažem da sam potpuno preokrenuo život i da imam potpuno drugačiji pogled na sve, ne uzimam jedan trenutak zdravo za gotovo. Želim da budete u mogućnosti da dostignete svoj puni potencijal i da se osmehnete. Ovaj život je lep - zaključio je Kirjos.

Da podsetimo, Kirjos je bio jedan od retkih koji je pružio podršku Novaku Đokoviću tokom torture u Australiji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.